hvordan du installerer baseball baser

hvordan du installerer baseball baser

Du er coaching ditt barns baseball team, eller kanskje du umpiring spill. Men du kan ikke spille spillet hvis du ikke har noen baser

Installere Maser


en.
Hver liga har sitt eget sett med regler, som inkluderer hvor langt baser er fra hverandre fra hver andre. Lær denne avstanden og ha det i tankene før du begynner.
To.
Start hjemme plate. Noen plater er fastmontert i bakken og andre er ment å bli plukket opp når spillet er over. Hvis du setter ned platen, må du passe på den trekantede punktet peker bort fra muggen.
Tre.
Ha en assistent holde enden av målebåndet på det trekantede poenget med hjem plate. Juster målebåndet langs enten første-eller tredje-base side langs bakkant av hjemme plate. Bær tape til foreskrevet avstand og sette foten ned på bakken. Hvis bunnen har en pigg knyttet til det, hammer piggen sikkert ned i bakken.
Fire.
Ha en assistent gå til der du er og holder målebåndet på hjørnet av base. Så gå den foreskrevne avstand til der andre base skal være. Denne basen, fra basen tidligere du setter ned, og platen skal danne en trekant. Sett ned andre base og igjen hammer på pigg, hvis det er en, i bakken.
Fem.
Ha en assistent kommet til andre base og holde målebåndet på basen. Så gå den foreskrevne avstand mot der første base (eller tredje, avhengig av hvilken base du setter ned først) skal være. Sett ned foten og hammer vedlagte pigg i bakken.


relaterte artikler


hvordan gjøre deg kjøre fortere
hvordan å pumpe opp et sykkeldekk
fakta om steinbit
hvordan du installerer Winn golf grep
hvordan å følge marsjere galskap
hvordan er tennisracketer produsert?
installere overdimensjonert golf club grep
hvordan bli en rugby nærheten
hvordan er golfkøller produsert?
om nfl touchdown regler