hvordan du ikke svaier i golf swing

hvordan du ikke svaier i golf swing

Begrepet svaier i golf swing refererer til den laterale flytte til sentrum av balanse. Denne artikkelen inneholder trinn om hvordan å ikke svaier i utførelsen av golf swing

Du trenger:. .
Golf Club
golf ball.
pinne eller golf akselen.
paraply vil fungere.


en.
Hvordan ikke svaier i golf swing kan være en langtekkelig oppgave. Det første trinnet er å øke bevisstheten om at du er duvende og hvor mye.
To.
Plasser en golfkølle sjakt eller en lang tynn pinne eller paraplyen en tomme bak ryggen din fot. Svaie pinne skal nesten berøre side av bakre eller tilbake hofte.
Tre.
Lag en back swing og bestemme hvor mye du har en tendens til å svaie i golf swing etter hvor vanskelig det er å svinge uten å treffe klubben eller stav med ryggen hoften.
fire.
å rette opp den svaie plassere føttene sammen og roter skuldre og hofter til du kan fullføre ryggen swing uten svaiende inn pinnen.
fem.
Du skal føle deg som om du presser håndtaket av klubben så langt unna deg som mulig når du svinger rundt en fast akse og unngå en sway inn pinnen.
6.
Vekten din bør starte likt på begge føttene og som du svinge klubben tilbake overføring til ryggen foten uten svaie for å unngå å treffe pinnen.
7 .
Når du kan gjøre en golf swing med ut noen svaier i golf akselen eller stikke gradvis spre føttene fra hverandre fortsetter å ta svingninger før du kan utføre dette trekket med en vanlig holdning med føttene skulder bredde hverandre .

Tips og advarsler


 • En god sving tenkt å unngå en svaie, er å snu skuldrene og ryggen hip bak deg å starte baksiden swing.
 • Ha en partner tack baken av klubben og plasser den mot ryggen din hoften for å hjelpe deg å motstå svaiende og holde på ballen når du gjør din golf swing.


 • relaterte artikler


  hvordan å avgjøre om barnet er klar til å bli en konkurransedyktig svømmetur team
  hvordan å kjøpe en kickboxing racketen som en gave
  NFL regler skyter ballen til å stoppe klokken
  hvordan gjøre deg kjøre fortere
  hvordan å feste en basketball net til randen
  hvordan størrelse snowboard støvler
  hvordan måle golf aksellengde
  tennis racquet fakta
  hva er høyden på en badminton nettet?
  historien om fotball