hvordan bygge en god sti hest kurs

hvordan bygge en god sti hest kurs

Enten du viser din hest eller bare nyte trail riding, bygge en praksis sti Kurset er en god måte å presentere dine montere på situasjoner som kan oppstå mens riding utenfor trygge Environs av arenaen. Hindringer bør etterligne reelle situasjoner du kan finne på sporet, slik at du kan lære hesten hvordan å reagere og høre på deg uansett hva som skjer

Plassering og Materials


en.
Finn materialer som vil se naturlig å hesten din eller etterligne trygt de som du vil møte, og at hesten har til å gå i eller over, for eksempel logger, planker lagt som en "bro," poler sett ujevnt eller gjørme. Hvis mulig, inneholde en vann hinder i planen, på grunn strømmer av noen bredde gir ofte hester passer på stien.
To.
Inkluder i løpet hindringer som krever at hesten til å flytte ut benet, både i åpne og på et sted med stramme plass til å manøvrere. For eksempel vil åpne en port fra salen krever at hesten til å stå mens du kommer ned, for å flytte over fra porten eller å lukke den, og å ikke gå videre før du forteller ham. Likeledes, montert en postkasse til en fencepost i stigbøylen høyde vil lære ham å nærme og stå stille mens du bøyer deg ned og hente posten.
Tre.
Bruk staver til å lage side-pass hindringer . Selv en enkelt stang på bakken, eller et gjerde, kan fungere som en "vegg" å lære hesten å stoppe, sikkerhetskopiere eller flytte over som du kanskje må da forhandle trange steder på stien.
4.
Practice montering og demontering nær en skremmende hindring, for eksempel en blåse gren eller ark.
fem.
ligger busker i potter eller arrangere kutte lemmer, slik at hesten må gå mellom dem mens de børsten mot ham. Dette lærer ham for å overse merkelige kile mot leggene og magen.
6.
Ordne vertikale stengene eller finne trær ligger tett sammen og rein hesten dem imellom.

7.
Bruk blanke eller hakkete materiale som en vinyl presenning for å etterligne vann på bakken, eller henge presenning på et gjerde eller fra et tre å venne hesten til å blåse ting som ser og høres rart.
8.
Tie en tau til en liten logg eller sandsekk og har hesten drar det for 15 eller 20 fot, så be ham om å sikkerhetskopiere å sette slakk i tauet. Fremdeles holder tauet, be hesten å slå inn det eller vekk fra det, å lære ham at tauene berøre hans bakparten er ingenting å frykte.
9.
Legg en snirklete tau på bakken for å etterligne en slange.
10.
Sett bergarter i en boks som vil rasle som hesten kommer av.
11.
Bruk en polet lagt på bakken som en guide, og be hesten din til å sikkerhetskopiere lengden på den i en rett linje. Bare sikkerhetskopiering i en dårlig situasjon er ikke nok;. . Han må gjøre det stille og straightly, eller risiko stepping utenfor stien og gjøre situasjonen verre
12
Inkluder et sted hvor du kan sikkert montere og demontere det er ikke i nærheten av fjøset eller din vanlige oppsaling sted. Dette bør være minst ett hinder på kurset ditt.

Tips og advarsler


 • Sett opp din kurs for å utnytte naturlige hindringer som finnes på stien : logger, pensel, vann, gjørme, store steiner, gjerder etc. Hvis du ikke har noen steder der du kan sette opp permanente hindringer utenfor arenaen, bygge noe som kan flyttes rundt i arenaen eller beite. Sett opp hindringer med nok plass mellom dem at hesten må forhandle en, så har litt plass å tømme hodet mens du går til neste. Legg dine kurs ut over ujevnt underlag, om mulig. Et kurs som går oppover og ned kan overvinne en hest tendens til å gynge oppoverbakke eller slide uvørent nedoverbakke.
 • Unngå å bygge eventuelle hindringer som kan komplisere din hest eller som kan bli slått i stykker for lett og Spook ham om han går inn i dem. Målet er å lære, ikke for å skremme. Unngå lette materialer som 2-med 4-tommers trelast eller noe bundet sammen. Hvis hesten får panikk og blir sammenfiltret, dra disse materialene som han prøver å komme unna kan innpode en permanent frykt-det motsatte av hva du prøver å lære ham. Unngå hindringer som er bare dumt, eller har ingen peiling på det virkelige liv. Målet ditt er å lære hesten å lytte til deg, ikke for å skremme ham eller tvinge ham til å utføre triks som du aldri ville bruke ute på stien. Du har sannsynligvis ikke vil møte dekk på stien, så hvorfor tvinge hesten til å forhandle dem i arenaen?Vær forsiktig med å dunke knærne, men bruke dem til å lære hesten å navigere mellom nært satt hindringer og å lytte til deg når du ber ham om å stoppe mellom dem eller å bevege seg bort fra den ene eller den andre.


 • relaterte artikler


  hvordan å kle å spille rugby.
  hva er en sprint medley stafett?
  hvordan du klatre bakker effektivt når sykling
  NFL regler for onside spark
  hvordan få billige ski utstyr
  hvordan du installerer bak sykkel stativer
  Slik kork et balltre
  hvordan å lage en ponni sjabrak
  hvordan bygge golfkøller
  hvordan å lære barnet den riktige måten å svømme