hvor å fastsette et svømmebasseng lekkasje

hvor å fastsette et svømmebasseng lekkasje

Hvis du eier en vinyl svømmebasseng, vil det trolig komme en tid da vinyl utvikler en tåre eller forårsaker en lekkasje. Gjennom alder og bruk, kan vinyl bassenger utvikle sprekker eller bare tørke ut og bryte på grunn av konstant eksponering for solen. Finne og fikse en lekkasje i bassenget er ikke så vanskelig som det kan høres. Her er noen ideer om hvordan å reparere skadede bassenget og holde den klar til å nyte når som helst du ønsker

trenger Du:. .
Lommelykt
Patch kit.
Cement lim.
Sandpapir.


en.
Inspiser duken av svømmebassenget for tegn på slitasje eller lekkasje. Finn eksakte området at lekkasjen kommer fra. Du kan identifisere et område som lekker ved å gå rundt i bassenget for å se om det er noen våte eller myke flekker på plenen din, eller i området rundt bassenget.
To.
Se på innsiden av bassenget for å finne noen tegn til sprekker eller bosetting av basseng duken. Områder rundt hjørner eller fremgangsmåten er spesielt utsatt for sprekkdannelser. For å få et bedre bilde av hva som skjer, bruke en lommelykt til å inspisere bassenget duken.
tre.
Trim et stykke av liner fra en patch kit eller leftover stykke liner, slik at lappen er ca 1 eller 2 inches større enn tåre. Bruk nok til å dekke tåre eller hullet uten å være overdreven. Ved hjelp av en altfor stor patch vil hindre deg fra å oppnå en god solid tetning over hullet.
Fire.
Sand på baksiden av lappen med et stykke sandpapir for å røffe det opp slik at det følger duken bedre. Spre et lag med sement lim på roughed-up siden av plasteret, og selv det ut slik at limet dekker hele siden av plasteret.
fem.
Legg lappen over rive i duken, og jevne ut patch slik at det ikke bretter eller bobler. Sement lim fungerer under vann, samt ut av vannet, så det er ikke nødvendig å tømme bassenget. La patch tørke.

Tips og advarsler


 • å redusere kostnadene forbundet med å kjøpe en patch kit, spør din lokale bassenget forhandleren om de bærer utklipp av liners at de har beholdt fra tidligere pool reparasjoner. Du kan kjøpe disse utklipp og bruke dem til å lapp noen små hull i duken.
 • Aldri tømme bassenget hvis du finner en lekkasje i duken. Gjør du det kan føre til at duken til å flytte og skape en større rip.


 • relaterte artikler


  hvordan å treffe en flopp skudd
  hvordan du velger det riktige sporet sko pigger for spor og felt hendelse
  hvordan å bygge en basketball hoop
  hvordan å lage bølger i et svømmebasseng
  hvordan å reparere en delaminated tre Snowskate
  hvordan å lage en tandem sykkel
  NFL regler og forskrifter
  hvordan komme på en high school fotball
  om nfl touchdown regler
  hvordan å treffe innertier med en metall balltre