Hvordan velge snø ski?

Hvordan velge snø ski?

På et tidspunkt var snø ski montert i henhold til din høyde og vekt. Lengre ski ble brukt for fart og racing, og kortere ski ble brukt for enklere kontroll. Men i dag, er snø ski utformet forskjellig fra tidligere versjoner i at deres stivhet, ikke deres lengde, øke hastigheten. Din vekt og evne er faktorer å vurdere når du velger snø ski
en.
Vurder dine ski evne og dyktighet. Du vil vanligvis forstår ditt ferdighetsnivå. Hvis du er en nybegynner, vil du ønsker å ta en ski klasse med en sertifisert instruktør for å få en vurdering av dine ski nivå. Vanligvis vil en mindre dyktig skiløper ønsker en mykere, mer fleksibel ski med løsere bindinger som vil gå av lett under fossen.
To.
Se listene på en sertifisert ski butikk. Diagrammer er tilgjengelige på sertifiserte ski butikker som bidrar til å matche ski til skiløpere i henhold til din vekt og erfaring. Hvis du er en erfaren skiløper som ønsker fart, vil du ønsker en stivere ski.
tre.
Forstå kutt på en ski. Ski figurer er bestemt av kuttet sine. Det er et mål for tipset, midt og hale. De ulike kutt vil påvirke ski ytelse. Når du shopper for ski, note disse figurene, og refererer til diagrammet og opplysninger gitt av sertifisert forhandler. Bestem hva du ønsker fra en ski, og se etter en som oppfyller disse behovene.
Fire.
Lei et par lignende ski, om mulig, før du kjøper. Mens du kanskje tror ski kuttet er det du leter etter, gang på høyden du kan bestemme det er ikke hva du vil.
fem.
Vurder ski design og utseende. Snow skiene er dyre deler av sportsutstyr. Bilkjøpere gjøre kjøp vedtak med hensyn til deres valgte bilens utseende og farge, og det gjør skiløpere med skiene.


relaterte artikler


hvordan du installerer Winn golf grep
hvordan å hoppe høyere i basketball
hvordan nesen trykke på en snowboard
hva slags utstyr er nødvendig for å spille rugby?
hvordan du åpner et svømmebasseng
om golf handicap
hvordan synet i en fast pin bue
forståelse golf swing fysikk
hvordan å takle i fotball for barn
hvordan du rengjør kobber golfkøller