hvordan synet i en fast pin bue

hvordan synet i en fast pin bue

Sighting i en bue, som sighting i en pistol, tar tålmodighet og små justeringer. Et fast pin bue synet festes til hovedrammen av buen, like over pilen resten. Vanligvis er det tre eller flere pinner som du kan bruke til ulike områder

Du trenger:. .
Target
Piler med praksis tips.


en.
Fest pinnene i synet hånd-stramme mutterne som holder dem på plass. Start med en pinne og legge andre som du synet til lengre avstander.
To.
Sett målet på nærmeste avstand du vil syn for. Tjue meter er en ganske god start. Eventuelle bilder tatt nærmere enn 20 meter bør ikke variere mye fra ditt syn pin, som pilen ikke vil miste noe av sin bane som raskt.
Tre.
Tegn tilbake baugen med pilen sett, justere synet pin med dine mål og brann. Fordi det er noen ganger vanskelig å skyte en bue konsekvent, ta tre eller fire skudd før du gjør en justering.
Fire.
Juster synet pin basert på nøyaktighet. Hvis du er avfyring høy på målet ditt, flytt synet pin up. Stiften kan flyttes inn og ut også, for å justere bildet til venstre eller høyre. Bruk prøving og feiling for å se hvor mye forskjell hver justering gjør, da dette er avhengig av uavgjort vekt og andre faktorer på hver bue.
Fem.
Gjenta fremgangsmåten med hver påfølgende pin. Jo lengre unna du skal skyte, jo lavere synet pin vil bli. Det er derfor det er best å starte på en nær avstand, og flytter til lengthier skudd.

Tips og advarsler


 • Avhengig av antall synet pins, er det best å dele lik seende lengder fra nærmest til lengst avstander du vil skyte. I mellom avstander kan tilnærmes ved sighting i mellom satt pinnene.
 • Aldri tørr-brannen en bue. Det vil skade den.


 • relaterte artikler


  de grunnleggende reglene i volleyball
  hvordan å lytte til musikk mens du svømmer
  hvordan å sette backspin på golf ball
  hvordan å lage basketball registreringsskjema
  historie hockey hjelmer
  hvordan å fikse båten styring problemer
  hvordan å treffe hybrid klubber
  hvordan bli en strand fotballspiller
  hvor mye penger koster en NFL spiller gjøre et år?
  hvor å endre fatt på en golfkølle