hvordan du blir en snowboard instruktør i USA

hvordan du blir en snowboard instruktør i USA

Den eneste dårlige ting om et snowboard ferie er at det kommer til en slutt. Hvorfor ikke gå utenfor boksen og slå vinterferie i en sesongmessig jobb? Hvis du leter etter en morsom og givende måte å maksimere din tid i bakken, møter fantastiske mennesker og lever i noen av klodens vakreste steder, bli snowboard instruktør. Sure, vil folk flest ikke tenker på det som en karriere trekk, men det er faktisk langt mer å bli en snowboard instruktør i USA enn bare å dukke opp på fjellet og leker i snøen.

Du trenger:
snowboard utstyr
. nærhet til et fjell resort.

Bli Snowboard Instruktør i USA


en.
Lær det grunnleggende fra en sertifisert snowboard instruktør ved å ta leksjoner før arbeidssøkende. Ellers må du passe på at du er en kompetent rytter om selvlært. Det anbefales å få minst et par år (3 til 5) av solid kjøreopplevelsen før du forsøker å offisielt undervise andre. Som det sies, "Du må lære å krype før man kan gå. "
To.
Forbered din CV /CV før søker jobb. Likeledes, bli kjent med snowboard instruktør politikk på mountain resort du har tenkt å jobbe for. Enkelte fjellområder har streng utseendet standarder (f. eks ansiktshår, hår lengde, tatovering og piercing restriksjoner) og andre retningslinjer som kan oppheve sjansene for sysselsetting helt fra starten.
tre.
Ta kontakt med snowboard direktør eller SnøSportSkole kontoret ved å delta på en pre-season jobbmesse. Hvert år, vanligvis en gang mellom september og november, fjellferiestedene hold ansette messer for nye ansatte i ulike avdelinger. For de fleste sesongmessige arbeidsplasser, bare delta på jobbmessen vil gi gode muligheter til å sikre en jobb, men snowboard opplæring i USA blir mer og mer konkurransedyktig. Sende en e-post eller ringe i forkant og planlegge en kort ansikt-til-ansikt-møte med sjefen for snøen sport skolen (bare for å si "hei" og uttrykke interesse) kan gi deg en fordel.
fire.
Delta på et pre-eller tidlig-sesongen riding klinikken. Det er blitt vanlig for snø sport skoler å omgå den generelle ansette fair (som oppført i trinn 2) og samle potensielle instruktører for en planlagt "på-ås vurdering. " Uansett om påmelding til normal ansettelse virkelig er nødvendig, som en ny "instruktør-å-være," du må bruke tid riding med en sertifisert medlem (er) av snowboard skole (1 til 3 dager) for å gi referanse som til snowboard evner. Ikke legg for mye press på deg selv, men definitivt prøve å vise den sertifiserte ansatte at du er en kompetent rytter og like begeistret for å bli snowboard instruktør.
fem.
Utfør tilstrekkelig under på-bakken vurdering. Ha det gøy der ute, men nærmer seg riding oppgaver med en viss fokus og seriøsitet. Hvis du blir bedt om å prøve en manøver du aldri har forsøkt, ikke stress ut. Gi det en sjanse og gjøre ditt beste. I de fleste tilfeller vil du ikke bli pålagt å vise mye mer enn grunnleggende kjøreteknikk (dvs. kontrollert skled svinger og /eller carving).
6.
Get ansatt. Forutsatt alt gikk godt med på bakken vurdering og du viser beundringsverdig personlighetstrekk av et snowboard instruktør (primært tålmodighet, vennlighet og en lidenskap for ridning), er det på tide å prøve på den nye instruktøren jakke og få ditt bilde tatt for en sesong- pass!
7.
"Shadow" sertifiserte instruktører. Når ansatt, vil du bli pålagt å bruke minst et par dager og /eller spesifisert antall timer observere (og til tider deltar i) leksjoner. Dette er uvurderlig til utvikling som et snowboard instruktør i USA, så vær oppmerksom og absorberer så mye informasjon som mulig. Lær om riktig leksjon struktur, klasse organisasjon, tid ledelse og terminologi. Diskutere og ta notater etterpå med sertifisert instruktør (er) du skygget kan være svært nyttig.
8.
Kjøp og /eller lese den offisielle læremidler for American Association of Snowboard Instruktører (Core Concepts for Snowsports Instruktører og Snowboard instruktør's Guide). En DVD med tittelen "A Fokus på Hest" anbefales også. Dette trinnet kan gjennomføres når som helst i ferd med å bli en snowboard instruktør i USA, men venter til etter ansatt ofte gir deg tilgang til opplæringsmateriell på snowboard skolen kontoret gratis.
9.

Finpuss undervisning og tekniske kjøreferdigheter gjennom hele sesongen ved å tilbringe så mye tid på fjellet som mulig, både undervisning og gratis ridning.
10.
Gain offisielle instruksjon legitimasjon for å tjene mer penger og sikre fremtidige jobbmuligheter. Det blir stadig mer vanlig for topp-betalende og mest anerkjente snowboardskoler å kreve sertifiseringer før ansettelse. Men hvis du ikke har erfaring og /eller sertifiseringer, mange snowboardskoler er sikkert villige til å gi deg en sjanse hvis du viser ekte interesse, ha rett personlighetstrekk og kan bevise grunnleggende kjøring evne.

Tips og advarsler


 • Husk, bare fordi du tror (eller du) en god snowboarder, kvalifiserer ikke nødvendigvis du å instruere. Besitter tålmodighet, en forståelse av teknisk styre og kroppen mekanikk, kjennskap til American Association of Snowboard Instruktører (AASI) metodikk --- samt et overordnet ansvar for studenter, fjell sikkerhet og respekt for miljøet --- er alle integrert aspekter å bli en snowboard instruktør. Å bli snowboard instruktør er en fin måte å forbedre din egen teknisk riding evne. Bortsett fra tonnevis av tid på bakken (potensielt mer enn 150 dager med ridning i en normal sesong), har du mulighet til å lære mange ferdigheter fra kvalifiserte, erfarne ryttere gjennom trening klinikker og tilfeldig shredding sammen i fritiden. Det er en fin linje mellom å ha det gøy og være ansvarlig som en snowboard instruktør. Instruerte snowboard er en uhyre morsom og givende opplevelse, men det krever profesjonalitet som enhver annen jobb på planeten. Som en snowboard instruktør, er du "ansikt" av fjellet resort. Resort ledelsen avhenger svært mye av snowboard instruktører for å få gjestene med et positivt inntrykk. Til syvende og sist, er det ikke alle "moro og spill," men ikke bekymre deg . . . det er mest av tiden, spesielt når you're av døgnet!


 • relaterte artikler


  om softball hansker
  hvordan er baseball cleats laget?
  hvordan å treffe en home run i softball
  hva er riktig tennis klær?
  hvordan å surfe
  hvor å fjerne flekker fra fronten av hockey jerseys
  hvor lang tid tar triathlon trening?
  hvordan bli en trygg skiløper eller boarder
  hvordan du installerer Winn slip-on grep
  Hvordan beskytter en fotball hjelm en fotballspiller?