hvordan å treffe hjemme går i MLB 2K8

hvordan å treffe hjemme går i MLB 2K8

MLB 2K8 er et flott spill med gode kontroller. Det kan være frustrerende å prøve å knuse en ut av parken så her er noen tips som har hjulpet meg
en.
Timing er alt. Du må venne seg til tidspunktet for muggen og alle er forskjellige. Like før han er i ferd med å slippe ballen dra rett tilbake på den høyre analoge spaken til å gå inn i swing.
To.
Ikke sving på søppel. En vanlig feil, og jeg gjør mye, er å svinge ved hvert pitch. Det er vanskelig å bedømme de dårlige i tid, men veldig fokus på plasseringen av ballen. Du kan tiden alt riktig, men en pitch ut av røren er hjulet huset ikke gå over gjerdet.
Tre.
Kast den analoge spaken forover like før ballen kommer til platen. Det kan være vanskelig å bedømme til tider, spesielt med off speed plasser, men du vil få taket på det med praksis.
Fire.
Bruk venstre spak til å guide hvor ballen går. For hjemme går jeg liker å holde pinnen til retningen batter ville trekke ballen og litt oppover. For eksempel en høyrehendt batter, ville jeg holde den venstre spaken helt til venstre og litt opp. Den andre veien rundt for lefties.


relaterte artikler


hvordan å skyte en basketball
hvordan bli en høyskole fotballtrener
hvordan spille ultimate frisbee
hvordan er snøbrett laget?
svømming konkurranseregler
hvordan å kle søte for snowboard
utstyr som brukes i baseball
historie bowling
Historien om rytmisk gymnastikk
hvordan du miste vekt raskt for bryting