hvordan å kaste en fornyelse bowling ball høyrehendte

hvordan å kaste en fornyelse bowling ball høyrehendte

Gjenoppstandelse er et velkjent merke bowling baller som brukes av både amatører og profesjonelle bowlere. Disse bowling baller er ment å hjelpe en bowler legge mer bue til hans kaster og føre til mer "action" i pinnene. Hvis du aldri har kastet en kurve med en Resurgence bowling ball eller andre ball, kan du bli usikker kaste bowling ball

Du trenger:.
Snowboard utstyr
. nærhet til et fjell resort.

Hvordan Kast en Resurgence Bowling Ball høyrehendte


en.
Start ved å holde Resurgence bowling ballen riktig. Plasser fingrene i hullene slik at de er tettsittende, men avslappet. Du vil da ønske å vugge den Resurgence bowling ballen i høyre hånd, og bunnen av håndleddet. Hold ballen som dette når du begynner og avslutter backswing.
To.
Begynn å vri hånden til venstre når du starter oppgangen. Husk at du vil at kaste hånden til å være i "handshake stillingen" som du fullfører din kaster.
Tre.
La Resurgence bowling ballen gå av tommelen først. Ditt andre fingre bør forbli i hullene som ballen lett glir rett av tommelen. Dette bør skje på omtrent midtveis poenget med oppsvinget din.
Fire.
Bruk fingrene og håndflaten til å legge spinn til ballen. Slå ballen mot klokken slik at det blir kroken rett inn i lommen.
Fem.
Slipp ballen når du er klar. Husk den tidligere du slipper ballen, jo mer spinn du vil sette på ballen. Når du slipper Resurgence bowling ball vil bli bestemt av hvor mye spin du ønsker å sette på den og hvor hardt du kaster bowling ballen.

Tips og advarsler


 • Ikke bli skremt når du bruker Resurgence bowling ball. Til slutt, er det fortsatt bare en bowling ball. Hvor hardt du kaster ballen eller hvor mye spin du legger til ballen vil bli bestemt av din normale bowling teknikken, hvordan oljeholdig banene er og om det er din første eller andre forsøk.


 • relaterte artikler


  hvor å fjerne golf sko cleats
  hvordan du kan nyte en sigar på golfbanen
  Hvordan forberede sykle til jobb dagen
  hvordan å lage en Backhand pass i ishockey
  hvordan å oppnå din beste golfspill
  hvordan å unngå popping tennis racquet strenger
  hvordan å treffe en golfball med uavgjort
  regler og forskrifter i tennis
  hvordan å skyte en gratis kaste i basketball
  hvordan du gjør din clubcar gå raskere