hvordan å bygge en kunstgressbane grønt og driving range

hvordan å bygge en kunstgressbane grønt og driving range

Få til en driving range er ikke alltid lett eller praktisk. Og noen kjører områder ikke har putting greens, noe som gjør det vanskelig å treffe baller og få i noen sette praksis på samme turen. Hvorfor ikke ta med praksisen rett i hagen din? Å lage din egen driving range og putting green kan være så forseggjort eller enkle, som små eller store, som du ønsker. Parametrene er din til å avgjøre

Du trenger:.
Kunstgress
. Gravel.
Sand.
Netting.
Metal ramme.
Chalk støv.
Vibratorvals.
10-fots PVC (11).
Tre-veis kontakter (6).
Elbow kontakter (2).
PVC sement.
PVC lilla primer.
Zip bånd.
Ladder.


en.
Bestem dimensjonene på putting green. Lang og tynn er vanligvis den mest effektive bruken av plassen.
To.
Velg et flatt jordstykke uten områder som bassengvannet. Fjern alt rusk, spesielt store steiner, stubber og organisk materiale som kan råtne under overflaten av kunstgress.
tre.
Legg ned en 4-tommers lag av grus og dekke det med silica sand. Dette vil lette drenering og sørge for at ingenting vokser under putting green.
Fire.
Compact din grus. Dette kan innebære flere dagers stampe rundt eller, hvis du har tilgang til en, en rask kjøre med en vibratorvals. Når komprimatoren starter "hoppende" det betyr at overflaten er fast.
Fem.
Legg ned din stripe av torv. Hvis du skal bruke flere strimler, må du huske å kjøre korn av hver bit i samme retning. Ikke alle kunstgress er egnet for putting greener. Se etter en leverandør av golf torv over et tradisjonelt verft leverandør. Vann torva når den er rullet ut. Dette vil tillate sug til å følge den til laget du har lagt ned.
6.
Opprettstående driving-range ramme i den ene enden av putting green. Standarden måling for driving-range bur er 10 med 10 av 10 fot. Mange golf-forsyning selskaper selger rammer, men du kan også bygge en enkel måte med 11 lengder av 10-fots PVC, seks tre-veis kontakter og to albuen kontakter.
7.
Koble PVC stykker å lage en boks med tre sider. Knytte sammen PVC krever en PVC lim og en lilla primer, som er malt på før limet.
8.
Hang tynn netting nettingen fra de tre veggene på driving-range ramme, ved hjelp zip bånd. Zip bånd skal brukes hver fot eller så å feste nettingen til toppen bar. Færre bånd er nødvendig for den nederste fordi treghet vekten av netting vil samle det meste av stasjoner.
9.
Smør tilbake nettingen med et tynt lag av kritt støv. Den ene Ulempen med driving-range netting er din manglende evne til å se hvordan stasjoner pan ut. Coating nettingen med kritt støv hjelper deg å se nøyaktig hvor stasjoner treffer den.


relaterte artikler


hvordan unngå kramper mens du kjører
basketball hoop forskrifter
om softball hansker
hvordan du kan forbedre vertikale hopp for basketball
typer svømmebassenger
de grunnleggende reglene i volleyball
hvordan planlegge en Super Bowl fest
om Los Angeles Angels
hvordan varme opp for et åpent vann svømme
hvordan du velger sykkel lås