Slik winterize en yamaha jet båt

Slik winterize en yamaha jet båt

Når vinteren været sender du av vannet og innendørs for deler av året, vinterklargjøring din Yamaha Jet Boat vil beskytte den mot elementene og holde den i god form til våren. Den vinterklargjøring prosessen inkluderer tiltak for å rengjøre og forberede motoren og forgasserne for en periode uten bruk, erstatte tennplugger for lagring, fjerne overflødig vann og rengjør utsiden av jet båt

Du trenger:.
Stabilitet drivstoff behandling.
Dugg olje.
Vannslange.
Flush slange.
Frostvæske.
Tørkemiddel plugger.
Armorall.


en.
Legg til stabilitet til bensintanken før du tar Jet Båt ut for siste gang for sesongen. La motoren gå ca 2 timer med stabilt i den. Etter din siste tur, legge til en annen flaske stabilitet og fyll tanken med drivstoff.
To.
Flush motoren din. Skru på vannslangen og la den fylle med vann. Deretter slår den av. Slå på motoren og fest vannslangen til spylesystem. Vri slangen på plass. La vannet skylle motoren i ca 30 minutter.
Slå av slangen først og deretter motoren. Kjøring av slangen inn i en ikke-kjører motoren kan skade sylindrene.
Tre.
Fest flush slangen til beholder av frostvæske. Skyll frostvæske gjennom motoren på samme måte som du gjorde med rent vann.
Fire.
Fjern flammen arrestor skjermene. Start ene motoren og spray den fogging olje i motoren. Det vil røyke og hoste, men holde den i gang og holde sprøyting oljen inn i forgasseren. Etter 15 sekunder, å spraye i en stor mengde olje gjør motoren stoppe. Gjenta prosessen for den andre motoren.
Fem.
Fjern tennpluggene når motorene er kule. Spray fogging olje i pluggene, og sette inn tørkemiddelet pluggene.
6.
Tapp vann fra skroget og lensepumpe og kjøre frostvæske gjennom lensepumpe.
7.

Fjern eventuelle puter og rengjør Jet Båt med Armorall på flatene. Dekk med et pustende cover eller presenning. Roter dekker alle ukene for å forhindre mugg eller mugg oppbygging.


relaterte artikler


kjøpe golfkøller for nybegynnere
hva er høyden på en offisiell volleyball nett?
hva er tennisalbue?
hvordan å kaste en softball dråpe ball
hvordan du kan kreve en garanti for en Simmons rifle omfang
hvordan å angripe en endring opp pitch i softball
om college fotball
hvordan du leser en baseball linje score
Slik Sykle ansvarlig
om Tampa Bay Rays