installere et basseng varmepumpe

installere et basseng varmepumpe

Du trenger:
En Montague Bike
. Ingen verktøy.
 Ingen.
.

Installere en Pool varmepumpe

Selv om det er noe mer sikkert å gjøre deg våken og oppmerksom enn dykking i et basseng av kaldt vann, er det mye mer avslappende å ta en svømmetur i en behagelig varme bassenget. En varmepumpe kan være en effektiv måte å varme opp bassengvannet. Fordi den bruker utetemperaturen å skape varme, varmepumper fungerer best i områder der været er ikke så kaldt. Varmepumpen holder vanntemperaturen uansett hvilken temperatur du velger.

Plassering Needed

Sett varmepumpen i det fri. Den trenger frisk luft for å arbeide med slik at det ikke kan plasseres i et skur. Det bør også koble inn ditt basseng systemet etter at vannet forlater vannpumpen men før det er klorert. Vannpumpen bør også sirkulerer vann minst 25 liter per minutt.

Tilkobling for

Koble til systemet ditt er bare et spørsmål om å koble vannpumpe linje inn i varmeveksleren. Dette krever vanligvis forbinder PVC rør inn i varmeveksleren og tetting med lim ledd. Du bør imidlertid følge produsentens spesifikasjoner om de forskjellige.

Kraften som trengs

Varmeveksleren trenger 220 volt vekselstrøm og en dedikert krets. Hvis dette ikke er tilgjengelig, må du ha en elektriker kople den til ditt hjem kraftsystemet.


relaterte artikler


Slik regrip golfkøller
hvordan er golfballer laget?
regler for asa softball
hvordan å få barna involvert i gælisk spill
hvordan å lage bølger i et svømmebasseng
hvordan stoppe forlate golf skudd i sanden
hva er riktig tennis klær?
hvordan å reparere en kø
hvordan å kommunisere med en hest
hvordan å kle for alpint