informasjon om gass-våpen

informasjon om gass-våpen

Gassen Kanonen er vanligvis betraktet mer som en hobby skytevåpen, ligner på en paintball pistol, enn en faktisk våpen. Men de er en mer engasjert og komplekse oppfinnelsen enn mange mennesker innser

Funksjon

I motsetning til konvensjonelle våpen, en gass pistol branner ved å tvinge sitt prosjektil fremover med en rask eksplosjon av komprimert gass, for eksempel luft eller karbondioksid.

History

Gass våpen ble først utviklet på 1400-tallet, og ble brukt sammen med krutt våpen. I løpet av denne perioden, var de en seriøs konkurrent med krutt våpen, som de produserte ingen røyk, ble roligere, og vil fungere i både vått og tørt vær.

Bruk

Gass våpen er brukt i en rekke forskjellige måter , som jakt og blinkskyting. Hvordan en gass våpen er brukt, er ofte avhengig av hvor kraftig det er, som noen gass våpen er konstruert for å skyte på lavere, mindre farlig hastigheter.

Berømte Ties

I følge historiske kilder, Lewis og Clark ekspedisjonen i begynnelsen av det 19. århundret inkludert, blant sine forsyninger, en 51 kaliber pistol gass.

Juridiske spørsmål

Den juridiske statusen til gass våpen er forskjellig fra land til land, og er ofte avhengig av hastigheten på hvor pistolen brannene. I enkelte land, er av høy kaliber gass kanoner lovlig anses ikke annerledes enn en vanlig pistol.


relaterte artikler


hvordan å montere en Magellan GPS
hvordan du kan fange en fotball med hendene
hva slags utstyr er nødvendig for tennis?
hvordan du velger en golf hanske
hvordan å skyte en basketball
nfl valgbarhet regler
om sykkel tannhjul
hvordan du finner ut sykkelen dekkdimensjon
hvordan å designe en bowling ball
hvordan du skal fylle ut en ncaa menns basketball marsj galskap turnering brakett