hvordan gjøre hockey jerseys

hvordan gjøre hockey jerseys

Har du noen gang ønsket et autentisk ser hockey trøya av ditt favorittlag, eller å lage en tilpasset trøye for en rec liga lag, men du ønsker ikke å håndtere den prisen? Vel, med litt arbeid, og bare kostnadene for rekvisita du kan lage dine egne. Følg disse trinnene og på kort tid vil du ha en trøye som andre vil misunne

Du trenger:. .
Bilde av jersey du vil gjøre
Solid farge lang ermet T-skjorte, genser eller solid-farger lang ermet raglan T-skjorte.
Fabric eller følt.
Bånd eller T-skjorte stoff.
Needle.
Tråd.
Iron-on backing.
Craft kniv.
Blyant.


en.
Finn et bilde av jersey du ønsker å lage og bruke det som en guide i etableringen av en ekte NHL jersey. Det finnes flere nettsteder som har bilder av NHL jerseys, deriblant Mitchell Ness, Chris Creamer sine SportsLogos. net og Paul Lukas 'Uni Watch blogg. Hvis du ønsker å lage noe tilpasset, ikke-NHL, lage ditt eget design, men følger du disse trinnene.
To.
Kjøp en jersey. Du kan finne ekte blanke drakter fra CCM, Bauer, Nike eller andre på hockey forsyne butikker, eller du kan bruke en posete og løs lang ermet T-skjorte, en farge langermet-raglan T-skjorte, eller en tynn, men løs genser .
tre.
Skjær ut biter av papir i form av tall og omrisset av lagets logo til å bruke som sjablonger og plassere dem på vil være trøya for å sikre at alle elementer vil passform.
fire.
Bruk sjablong av logoen og tegn omrisset til lagets logo på team-farget filt (for en hvit trøye) eller et hvitt stykke filt (på mørk trøye). Dette vil være grunnlaget av logoen. Deretter skjærer ut alle etterfølgende farger av logoen og legge til hver farge som et annet lag til basen. For mer informasjon, se tipsene del om hvordan å lage en logo. Logoen bør ikke være mer enn 12 inches lang eller bred.
Fem.
Sy sammen alle bitene av logoen sammen med tråd og nål. Bruk små masker, ca 1 cm i lengde.
6.
Påfør stryke på baksiden av logoen. Iron-on backing har et lim på én side som gjør at den kan brukes til alt du vil. Deretter, når den andre siden varmes opp, smelter ryggen og holder seg til enhver stoff ønsket. Klipp overflødig jern-on backing fra logoen omrisset med en kniv.
7.
Tegn og klipp ut tre sett med tall fra filt eller stoff ved hjelp av en disposisjon farge og hvitt (for mørke drakter) eller en solid farge (for hvite drakter). Skissen Fargen skal være omtrent to centimeter bredere enn den hvite tall på alle sider for å gi en tilstrekkelig oversikt over antallet. To sett av tallene skal være nøyaktig samme størrelse og ca 10 inches høy. Disse tallene vil gå på ermene. Det endelige settet med tall bør være 18 inches høy og disse tallene går på baksiden.
8.
Sy tallene sammen.
9.
Påfør stryke på støtte til tallene og trim overflødig backing.

10.
Cut bånd eller T-skjorte stoff å matche striper eller forskjellige farger finnes på trøya. For eksempel har noen ermene har solide farger fra armen ned og ca 6 inches høy langs bunnen av jersey.
11.
Sy striper på trøya.

12.
Kom deg ut jernet og jern på alle tallene til trøya.
13.
å legge et etternavn, kuttet ut alle bokstavene i navnet, å bruke to farger av filt (som du gjorde med tallene), sy bokstavene sammen og bruke stryke på støtte til hver enkelt bokstav før stryke hver bokstav på jersey.

Tips og advarsler


 • For et lag som Toronto Maple Leafs, rett og slett kuttet ut en blå Maple Leaf ca 2 cm mindre på alle kanter og bare kutte ut brev å stave "Toronto Maple Leafs" og logoen er ferdig. Noen logoer vil kreve mer arbeid og trenger mer enn én farge. For Minnesota Wild logoen, for eksempel kutte ut de fargene du trenger i figurene å matche logoen. Når du har base, eller disposisjon farge, klipp ut et stykke rødt i form av logo er omrisset, bare to centimeter mindre på alle sider. Deretter skjærer ut den gule månen. Deretter plasserer månen på toppen av den røde og bruke månen som en sjablong å skjære ut et stykke av rød filt i månens form med en kniv. Fjern røde filt og sette månen på plass. Til slutt, skåret ut et stykke av jeger grønn filt som vist på bildet, inkludert tre linjer og linjer over månen. Til slutt legger en stripe følte kuttet ut som Shooting Star i logoen for å legge som det endelige laget. Mens denne prosessen er spesifikk for Minnesota Wild logoen, kan prosessen også brukes til flere NHL lag med flerfarget logo-bare med forskjellige farger og ulike typer kutt.


 • relaterte artikler


  Slik polish en fotball hjelm
  Historien om bueskyting utstyr
  hvordan å knytte en bue utgivelse loop
  om mexico surfing ferier
  hvordan ski stolheiser arbeid?
  offisielle nfhs volleyball regler
  Hvordan forberede en kunstløp test
  hvordan spille 21 i basketball
  hvordan du blir en tur profesjonell i golf
  hvor å endre en flat sykkeldekk