hvordan fotball hastighet treningsøkter

hvordan fotball hastighet treningsøkter

Fotball hastighet workouts er en viktig del av enhver fotball treningsprogram. Jeg har gitt noen nyttige fotball hastighet workouts å legge til fotball trening diett

Du trenger:. .
Fotball treningsprogram
stoppeklokke.


en.
Sett opp en førti meter dash og klokke selv med en stoppeklokke. Du vil ønske å vite hva din førti tid er før du starter en fotball treningsprogram som innebærer opplæring for fart.
To.
Practice dorsiflexion, noe som kan gjøres ved å peke tærne mot din shin. Dette er en enkel fotball hastighet trening å gjøre, og det fremmer riktig kjører mekanikk. Din fot blir til mer av en fjær som kan senke førti tid.
Tre.
Kjør med en chute å få fotball fart. Dette er en fotball speed trening som gir spenst og forbedrer fotball hastighet. Legge dette til din fotballen treningsprogram bør gi resultater over tid.
Fire.
Sprint med en vektet slede. Dette fotball hastighet treningen er en av de mest utfordrende. Bena vil være forberedt for for feltet hvis du legger dette til dine fotball treningsprogram.
fem.
Kjør de førti verftet dashbordet igjen etter at du har fullført fotball treningsprogram. Din tid bør bli bedre hvis du har konsekvent utført fotball hastighet treningsøkter.


relaterte artikler


hvordan å treffe en innside-out backhand i tennis
hvordan å reparere snøring på en baseball hanske
hvor ofte bør du regrip dine golfkøller?
om dressur
hvordan å sette på volleyball knee pads
hvordan tee opp en golfball
om bueskyting
hva slags utstyr er nødvendig for tennis?
hvordan å lage en lykt holder for en båt
hvordan sette forbedringsmål for basketball ferdigheter