hvordan du handler for golfkøller

hvordan du handler for golfkøller

Golf Club produsenter har oversvømmet markedet med all slags gimmicks og stiler for spillere på alle ferdigheter. Sortere dem alle ut er vanskeligere enn utslaget til en øy grønt

ferdighetsnivå


en.
Hvis du holder en nøyaktig handicap, er det lett å vurdere ditt ferdighetsnivå. Hvis ikke, skulle ta siste score hjelpe en klubb montør vurdere ditt ferdighetsnivå.
To.
Evaluer ball flytur og hva du forventer fra klubbene. Hvis du har problemer med å slå ballen høyt, er det klubber for deg. Hvis du tegner eller skive, kan teknologien hjelpe deg der også.
Tre.
Bestem ditt prisnivå. Det er alltid store verdier for fjorårets modeller, men teknologien er stadig i utvikling. Bestem hvor mye du vil bruke, og gå derfra. Det finnes klubber for hver prisklasse.
Fire.
Rådfør deg med en klubb montør på en butikk som Golfsmith eller Dick's Sporting Goods. Klubben Montøren kan hjelpe avgjøre hva slags klubber vil være riktig for deg. Hvis du kjøper fra en bestemt butikk, vil det passe deg med den riktige skaftene.
Fem.
Shop rundt for å sikre at du får de beste prisene. Det finnes en rekke nettsteder som vil hjelpe deg, men pass på at alle spesifikasjonene er de samme. Legg også merke fraktkostnadene og retur.

Tips og advarsler


 • Etter at alle kriterier er vurdert, kommer det ned til å føle. Uansett føles riktig og ser rett til spilleren å gi ham tillit på banen er det som vil gjøre klubbene høyre. Det er fordeler med å kjøpe fra en golf butikk. Mange tilbyr en 30-dagers returrett, så du kan prøve dem på kurs, og hvis du ikke liker dem, kan du gå tilbake for full kreditt.


 • relaterte artikler


  hvordan å sykle i et skjørt
  hvordan å bruke keeper pads
  hvordan du kan dra nytte av blokkering på et kickoff avkastning
  om sykkel hjul
  der var hockey oppfunnet?
  om nfl instant replay regler
  målinger av en liten liga fotballbane
  hvordan du får en jet ski lisens i nj
  hvordan å kommunisere med en hest
  om sykkelen klær for kvinner