hvordan du finner den riktige sykkelen skostørrelse

hvordan du finner den riktige sykkelen skostørrelse

Sykkel sko er ment å passe til rytterens foten. I motsetning til tradisjonelle sko, er det perfekt passform nødvendig for å skape komfort, støtte og generell nytte. Sko som er for små vil forårsake smerte, mens sko som er litt for stor vil ikke gi nok støtte til rytteren. Kjøpe sykkel sko er en prøving og feiling spillet, men du kan begynne med normal skostørrelse og jobbe derfra

Hvordan få. Riktig Fit


en.
Start med å forske på ulike merker. Du vil ønske å lese anmeldelser om bredder og støtte fra hver sko. Bredden vil være et stort problem for noen mennesker, og finne et merke som kjører en litt smal eller litt bred (avhengig av behov) vil gi deg riktig utgangspunkt.
To.

Prøv på flere forskjellige sko i tradisjonell størrelse, samt en halv til en hel størrelse ned. Stå opp i skoen og vippe foten din fra side til side, og deretter bøye foten opp. Hvis tærne berører toppen av tå boksen skoen er for liten. Målet er å finne en sko som passer elegant uten å føle stramt.
Tre.
Sjekk bredden av skoen til foten din. Du må "føle den ut. " Hvis skoen er en touch for stort, det er greit. Hvis det føles restriktive på foten, er det for stramt, og vil ikke fungere for deg. Du bør ha litt å gi i bredden, men ikke mye.
Fire.
Hvis du får en sko som føles litt for å miste når det gjelder bredde, og ber om en innleggssåle. De fleste spesialitet butikker vil ha innleggssåler utformet for sykling sko. Den ekstra innersåle vil korrigere eventuelle bredden problemer du opplever.
Fem.
Foten sveller når i salen av skoen, så selv om du har smale føtter, legger opp til en gjennomsnittlig bredde sko. De med brede føtter bør sikte på å kjøpe et bredere sett sko.


relaterte artikler


hvordan å pumpe opp et sykkeldekk
hvordan gjøre flagg fotball belter
hvordan å sette på 7 pad fotball bukser
hvordan stoppe mens snowboard
hvordan du installerer en dart bord
hva er tennisalbue?
hvordan å lage en baseball
hvordan du installerer et spa-basseng
hvordan gjøre små bueskyting mål
fakta om tre flaggermus