hvordan å laste d95 airsoft pistol

hvordan å laste d95 airsoft pistol

For airsoft entusiast, har den luksusen av et helautomatisk elektrisk rifle er en som betaler seg på banen. The Well D95 Electric Airsoft rifle er en veldig populær pistol med konkurransedyktige evner

Du trenger:.
Vel D95
. Airsoft BBS.


en.
Fjern klippet. Klippet av Well D95 Electric Airsoft rifle er foran på avtrekkeren vakt og fjerner ved å trykke på utløserknappen låsen og dra nedover. Klippet vil trekke gratis uten mye motstand.
To.
Åpne klippet. På forsiden av klippet, er det en liten dør nær toppen. Den åpnes ved å trekke tilbake fra toppen, avslører et hull der BB kan lastes. På baksida av klippet, er det en fjærbelastet spak, som hjelper fôrer BBS oppover og inn i skyte mekanismen. Dra den ned og la den på plass, låsing på bunnen av klippet.
Tre.
Sett BBS. Den Airsoft BBS skal helles inn i åpningen du avslørt på toppen av klippet. Fyll klippet og lukk åpningen. Skyv klipp tilbake på plass på undersiden av D95 og skyv den på plass til den låses.
Fire.
Slå av sikkerhet. Sikkerheten ligger på venstre side av Well D95. Det er en velger kategorien som lar brukeren velge sikkerhet, en semi-automatiske valg, og en helautomatisk velgeren. Sett fanen til ønsket skyte stil og løfte rifla til skulderen din, trykke på lager i og ser gjennom den åpne severdighetene, eller, hvis installert, omfanget.
Fem.
Legg en runde i kammeret. På venstre side av Well D95 er lasting mekanisme for å forberede det første skuddet. Alle senere bilder vil automatisk bli matet inn i kammeret. For å laste den elektriske rifle for det første skuddet, ta tak i bolten og dra den tilbake til det klikker. Det vil mate BB inn i kammeret og klargjøre pistol til å skyte. Trekk i utløseren og ild din første skuddet.

Tips og advarsler


 • Sørg for å starte og stoppe deg spill med airsoft pistol med sikkerheten engasjert. Pek aldri pistolen mot noens ansikt, selv om de er iført beskyttelse.


 • relaterte artikler


  hvordan å kaste en curveball med en tennis ball
  Slik grep en putter
  hvordan å lære svømming ferdigheter
  hva er de grunnleggende reglene i volleyball?
  hvordan å designe bowling skjorter
  hvordan du spiller 4-4-2 formasjonen i fotball
  om svømmebassenger
  hvordan du gjør en huleboer på snowboard
  hvordan å re-lære å sykle
  hvordan en pitching maskin arbeid?