hvordan å kaste en Montague sammenleggbar sykkel

hvordan å kaste en Montague sammenleggbar sykkel

En Montague sammenleggbar sykkel kan brettes på under 30 sekunder uten bruk av verktøy. Alle Montague sykler er designet ved hjelp av lett aluminium for å gjøre folding en lek. Hver av de 8 sykler fra Montague og SwissBike brett på samme måte. Den opprinnelige bruke for denne sammenleggbare designet var med de militære så soldatene kunne slippe fra fly med en sykkel og kunne ri en gang på bakken. Som et resultat av Montague sammenleggbar ramme design er den sterkeste tilgjengelig. Her er instruksjoner om hvordan å kaste den. For mer informasjon om folding instruksjoner besøk www. montagueco. com

Du trenger:.
En Montague Bike
Ingen verktøy.
 Ingen.
.


en.
Åpne forhjulet quick release, og klem på koppen slik at hjulet glir ut av gaffelen. De fleste Montague sammenleggbare sykler leveres med skivebremser, ikke bare denne gir sykkelen ekstra bremsekraft, men det gjør de sammenleggbare prosessen enklere ettersom det ikke er rotete brems kabler å forholde seg til.
To.

Åpne rammen quick release på Montague sammenleggbar sykkel og spinner den flere ganger for å sikre at det er helt åpent.
tre.
Tråkk rammen quick release og brett sykkelen i to! Når quick release er deprimert, gjør dette at Montague sykkelen skal brettes i to for enkel lagring og transport . ** Senk sykkel sete for ekstra plass besparelser.

Tips og advarsler


 • For en animert visuell demo, sjekk ut http://www. montagueco. com/technology/folding-demo. html
 • Montague har en bæreveske som brettes sykkelen kan passe inn for lagring i en bil bagasjerommet. Montague har også sammenleggbare pedaler tilgjengelig som arbeider for å krympe den foldet størrelsen på sykkelen.


 • relaterte artikler


  hvordan å skyte Frikast
  hvordan å skyte en bue
  om boksing fotarbeid
  hvordan inline skate
  hvordan bli en basketballspiller i form?
  hvordan å oppmuntre til en student til å prøve ut for high school sport
  om 100-meter dash
  Historien om rytmisk gymnastikk
  typer vinter ski
  hvordan få en inspirert trening