hva er munnen vaktene?

hva er munnen vaktene?

Munn vakter bare kan være en forelder beste venn --- en forelder som har barn som er aktive i kontakt sport. Laget av gummi materialer som plast, silikon eller en kombinasjon av silikon og gel, munnen vakter vanligvis er montert på toppen tennene inne i munnen, og tilby beskyttelse av varierende grad mot kontakt skader på tennene og munnen. Denne artikkelen gir en gjennomgang av forskjellige typer munn vakter, hva idrett trenger dem og hvordan å passe en typisk munn vakt

Hvor Bør jeg få min munn vakt?

Du kan kjøpe en munn vakt for så lite som et par dollar til opp til rundt $ 23 av nettsteder og sportsbutikkene, noen ganger mer avhengig av type og kilde. Munn vakter kan også monteres av tannleger eller kjeveortopeder for ganske mye mer, men noen tannleger donere sin tid til å passe munnen vakter for ungdom eller high school sport. Munn vakter kan være spesialinnredet over tannregulering, og mens noen er tilgjengelig fra sportsutstyr produsenter, lønner det seg å sjekke med ditt barns orthodontist å sikre at du har den beste beskyttelse for multi-tusen-dollar investering, og ikke minst dine lepper og tannkjøtt.

Bør jeg har mine Munnbeskyttelse monteres av en tannlege?

Dr. Daniel Phillips, en kjeveortoped i Oregon, har sagt at det er liten fordel å ha din tannlegen gi din munn vakt, annet enn at tannlegens kjennskap til din eller ditt barns tannhelse historie. Tannlegen kan ha bedre råd for å unngå skade og kan også gi deg råd om hvordan best å passe munnen vakt, men å kjøpe og montere en selv gir nesten den samme beskyttelse. Det er virkelig et spørsmål om preferanser, sier han.

Hva slags tannbeskyttelse bør jeg få?

Munn vaktene kan kjøpes med eller uten en sak, og med eller uten en tether, som vanligvis festet til et ansikt maske, slik som i fotball. Hvis ikke er festet til et ansikt maske du vil ha en sak å transportere munn vakt uansett tote eller transport du har så det vil ikke samle grus og andre vedlegg. Hvis du eller barnet ditt (den som trenger munnen vakt) har sluttet å vokse og du planlegger å spille sporten som du kjøper vakten enten profesjonelt eller i svært lang tid, så får noe high-end er ikke en dårlig idé . Hvis det former seg etter munnen litt bedre og gir mer enn nominelle beskyttelse, tenk på tannarbeid du kan spare deg ned linjen. Bare spør en hockey spiller.

Når er en munn vakt Nødvendige?

Alle bør ha munnen vaktene når sin idrett krever det, spesielt for barn i kontakt idretter som fotball og lacrosse. I tilfeller der regulering er bekymret, men selv et barn spiller baseball eller softball kan ha nytte av en munn vakt, spesielt hvis det er raske pitch.
Munn vakter er også nødvendig, eller i det minste anbefales, for noen tar boksing, kickboksing eller noen martial art som krever sparring med ballistiske kontakte for eksempel slag og spark. Selv om sparring typisk er gjort med nøye oppsyn av lærer og begrenset makt, ulykker skjer, spesielt med begynnelsen studenter. Andre gear kan omfatte hodebeskyttelse, hansker og ankel pads. Husk å sjekke med din instruktør for å finne ut hva utstyret han eller hun anbefaler.

Montering munnen Guard

Montering en munn vakt er nesten like enkelt som kokende vann. Faktisk, det er det første skrittet. Du trenger ca en 3-liter kjele med ca 3 til 4 inches av vann førte til en byll. Har rett ved siden av ovnen et glass kaldt vann og, hvis munn vakt ikke er festet til et tether, en hullsleiv eller tang.
Sett munn vakt i kokende vann. Hvis tjoret, holde på tjoringen enten med hånden eller med en tang (for å unngå brannsår fra damp). Hold munn vakt i kokende vann i ca 10 til 12 sekunder, ifølge produsenten anbefalinger, som skal være skrevet på pakken. Ta vakten ut av det kokende vannet ved hjelp av tjoringen, tang eller hullsleiv og legg den inn i glass kaldt vann i ca 2 sekunder. En alternativ metode ville være å sette den under rennende kaldt vann i ca 2 sekunder. Slikker leppene (eller har barnet ditt slikke leppene) og plasser munnen vakt, groove siden opp, inn i munnen. Bite ned naturlig. Hold denne i ca 5 til 10 sekunder, eller til munn vakt avkjøles til samme temperatur som i munnen. Ta den ut, tørk den av og du er ferdig. Hvis passformen er ikke eksakt eller komfortabel, kan de fleste munnen vaktene bli re-kokt og re-montert rett etter den er avkjølt. Hvis det har gått en stund siden munn vakt ble montert, og barnet har vokst eller munnen har endret på noen måte (mistet eller nye tenner, flytter tenner), er det bedre å kjøpe en ny munn vakt og starte på for å sikre best mulig passform mulig .

Alternative Passer

Noen munn vakter for tannregulering er ikke kokt i det hele tatt og er utstyrt med et helt annet sett med retninger. Det kan være en bunn vakt også. Som tidligere nevnt, kan det imidlertid være best å sjekke med din kjeveortoped før montering en munn vakt over tannregulering.
Andre munnen vakter for bestemte faglige og ekstremsport kan monteres mer spesifikt, med tunge-og kjeve-justering retninger. Les alltid munn-vakt pakken grundig for å sikre best mulig passform mulig.


relaterte artikler


hvor å treffe lange jern i golf
som oppfant spillet i basketball?
Hvordan forberede sykle til jobb dagen
praksis troppen regler for nfl
hvordan å treffe innertier med en metall balltre
hvordan man kan gjenkjenne handlingen i en 5-3 fotball forsvar
hva er en offset golf club?
hvordan sette forbedringsmål for basketball ferdigheter
hvordan å kaste en curveball med en tennis ball
NFL regler om antall spillere