hva er en hjelm laget av?

hva er en hjelm laget av?

Det er svært anbefales at du bruker hjelm hver gang du ski i bakkene. Hjelmer kan beskytte hodet fra skraper, hjernerystelser og irreversibel hjerneskade. Mange skiløpere fortsatt ikke ha dem, men det er en debatt om hvorvidt hjelmer bør være obligatorisk

Du trenger:. .
Montague Bike
Ingen verktøy.
 Ingen.
.

Material

Ski hjelmer er laget av plast. Innsiden skum protectant er vanligvis laget av materialet styren, mens ytterstoffet som dekker opp den nødvendige polstring er også en form for plast.

Beskyttelse

Den harde plast i ski hjelmen vil beskytte deg når du opplever et fall i bakken. De som ski skogkledte og steinete terreng bør særlig vurdere en hjelm, noe som vil redusere hodeskader hvis du tar en tørketrommel.

Ting å se etter

Alle ski hjelmer er pålagt å ha en CE, ASTM eller Snell RS-98 sertifisering. Før hjelm selges på markedet de gjennomgår en serie av flere slag og hastighet krefter.

The Perfect Size

Når du har på deg din hjelm, bør det være komfortabel på hodet, samtidig som det tilbyr optimal beskyttelse . Wrap et målebånd rundt hodet ditt for å få nøyaktig størrelse. Hjelmen skal sitte rett over øyenbrynene og bør være tettsittende.

Top Brands

Gjør din shopping før du kjøper hjelm. Mens hjelmer er åpenbart viktig å beskytte deg mot alvorlige skader, kan de også hjelpe deg å se elegant i bakken. Noen beste merkene inkluderer: Boeri Taktikk Ski Hjelm, K2 Black Hawk ONE Hjelm og Giro Encore.


relaterte artikler


hvordan man kan organisere en 50-stickball spill
hva er en tilbakelent sykkel?
hvordan du bytter et tregulv i en båt
hvor å gjennomføre en dobbel stjele i baseball
hvordan å feste en halsen beskytter til en Itech keeper maske
hvordan å kle for alpint
hvordan du kan fange reker i alaska
hvordan å sette pads i fotball bukser
hvordan er golf tees laget?
regler og bestemmelser i badminton