gjerder regler og forskrifter

gjerder regler og forskrifter

Det er tre forskjellige våpen som brukes i fekting (kårde, sabel og folie), og hver har et bestemt sett av regler og forskrifter. Men er det noen regler og forskrifter som alle tre har til felles

Klær og Gear

Alle fektere må ha på. maske, en hanske og en jakke. Alle klær og utstyr bør passe riktig for å unngå snagging, komme i veien, eller at man må ofte justeres.

Våpen

I en turnering, vil alle våpen skal kontrolleres flere ganger for å sikre at de ikke har blitt tuklet med, og er i forskriftsmessig stand. I enhver situasjon, våpen må være i god stand for å sikre sikkerhet og rettferdighet.

Technique

Selv om det ikke egentlig i bevegelse, bør fektere være i en garde posisjon. Fektere er også forventet å bruke riktig fotarbeid og våpen-håndtering teknikker.

Vold

Mens gjerde krever en viss aggresjon, er vold faktisk forbudt. Å treffe en motstander unødvendig hardt, kjører ned i stripen eller på annen måte bruke for mye kraft, blir mislikt hele tiden, og vil bli straffet i en turnering. Kroppskontakt er også forbudt.

The Strip

fektere gjerde på en stripe eller piste. De må holde seg innenfor grensene av stripen hele tiden under en kamp.

Salutt og Shake Hands

Fekting etikette har røtter i koden for ridderlighet, og fektere er ventet å vise respekt for hverandre. Hver bout begynner med både fektere formelt hilser hverandre med sine våpen. På slutten av hver kamp, bør fektere håndhilse med sine ikke-våpen hender.


relaterte artikler


hvordan å lage en lang bue
hva slags utstyr er nødvendig for å spille baseball?
hvordan gjøre flagg fotball belter
hvordan å håndtere vinteren blues i Chicago
hvordan de skal lære fotballspillere til å kommunisere
hvordan måle et sykkeldekk
hva er såler av bowling sko laget av?
hvordan å treffe en home run i softball
velge en tennis racquet
baseball feltet vedlikeholdsutstyr