montering alpine skibindinger

montering alpine skibindinger

Montering skibindinger er en oppgave som skremmer mange skiløpere, selv de som har erfaring. En årsak til dette er at mange pro ski butikker belaste rundt $ 50 for denne tjenesten, noe som gir inntrykk av at det er altfor komplisert. Men med noen felles husholdning verktøy og riktig faglig kvalitet skiutstyr, kan du raskt og enkelt montere dine egne Alpine bindinger hjemme

Du trenger:.
Nye ski
Nye bindinger.
Skistøvler.
Linjal.
Fine-tip markør.
Elektrisk drill.
Borekroner.
Vannløselig lim.
Punch å lage hull.


en.
Smekk tå del av en av bindingene på en skisko. Bruke midtpunktet markeringene på en av skiene som din guide, senter støvel på ski overflate på det stedet der det normalt vil være installert. Bruk en linjal å sentrere boot langs bredden på ski.
To.
Mark en liten prikk gjennom sentrum av hver skrue hull på tå stykket ved hjelp av en fin-spissen markør. Sørg for at støvelen og bindingen ikke skyve rundt før du foretar merkene. Fjern tå stykke av bindende fra bagasjerommet når du er ferdig.
Tre.
Sammenlign skruene som fulgte med bindingene til borekroner. Velg en bit som er litt mindre enn skruene, og installere det på den elektriske drill.
Fire.
Bor i hver merket sted, å ta vare bare bore riktig lengde for bestemt sett av ski. Hvis du er usikker på hvor langt å bore inn i ski kontakte en profesjonell eller ski produsenten.
Fem.
Squirt en skvett av vannløselig lim inn hvert hull, men ikke fyller alle hull hele veien til toppen. Legg tå stykke over hullene. Sett i skruene og skru hele stykke nedover. La limet tørke helt. Kontroller at skruene er sikre og tette.
6.
Smekk tå på støvelen til den installerte bindende. Lag et lite merke med markøren i bunnen av hælen.
7.
Rett bak på hælen stykke av bindende med merket du har gjort. Bruk en linjal for å sentrere hælen stykke langs bredden på ski. Når hælen brikke er på plass, lage et lite merke gjennom sentrum av hver skrue hull med markøren.
8.
Bor hull i disse merkene akkurat som du gjorde i trinn fire. Så, som beskrevet i trinn 5, fylle hullene vil vannoppløselig lim og skru hælen enkelt på plass. La limet tørke helt. Gjenta trinn 1 til 8 på motsatt ski.

Tips og advarsler


 • Hvis du har problemer med sentrering bindingene presist, ta ski og bindinger til en pro shop for installasjon.
 • feilmontert bindinger kan resultere i fallende skader i bakken. Hvis du er i tvil om din evne til å installere dem på riktig måte, lar det være opp til fagfolk.
 • Feil montering kan også oppheve produsentens garanti.


 • relaterte artikler


  power skating teknikker
  treg pitch softball regler
  hvordan stoppe på rulleskøyter
  hvordan spille vennis
  hvordan å mestre golf
  tips på tandem sykler
  hvordan å trene en hest til å gynge
  hvordan du velger en squash racket
  ideer for snowboard skinner
  baseball uniform ideer