hvordan måle ski

hvordan måle ski

Når du er ute etter å kjøpe ski, er det viktig å få riktig størrelse, både for din høyde og for sitt tiltenkte bruk. For å gjøre dette, se på skiene "målinger. Det er tre forskjellige måter å gjøre dette

Du trenger:. .
Målebånd
Myk målebånd eller hyssing.
Skis.


en.
Mål kjører lengden. Dette er den delen av skien som faktisk berører bakken. Siden ski kurven opp i endene, ta målebånd, som begynner på baksiden av ski, og stoppe akkurat der den flate delen av ski ender.
to.
Mål ledning. Dette er den fysiske lengden av stykket av metall eller annet materiale som utgjør ski. Det kan være vanskelig å måle ved hjelp av målebånd, siden det ikke er veldig fleksibel og kan dele. Bruk i stedet et målebånd, som ville du bruke til å måle et stykke tøy. Alternativt kan du ta en hyssing, klippe det til ledningen lengde og deretter måle strengen med målebånd. Strengen, eller ledningen, er det som gir ledning navn.
Tre.
Mål faktiske lengde, som viser til nummeret du får når du måler ski fra foran til bak, mens det sitter på bakken, starter på baksiden og ut til spissen, uten å la målebåndet forlater bakken. Dette betyr at du ikke beregne krumningen inn nummeret ditt
4
Følg denne tommelfingerregelen:. . Får ski som er lengden på din høyde pluss en armlengdes avstand. Du vil kanskje kortere ski hvis du er nybegynner eller planlegger du å gå på ski kulekjøring eller tung svinger.
Fem.
Bruk disse tallene til shopping ditt. De fleste ski produsenter vil avgjøre ski størrelse via ledning, men dette er ikke alltid tilfelle. Det er derfor du kan ha to ski som er, for eksempel, "77s", men de er ikke i virkeligheten samme lengde. Hvis du vet lengden du ønsker, forteller en ansatt i ski-butikken som målemetode du har brukt slik at han kan størrelsen skiene riktig.

Tips og advarsler


 • Ski bredde er ikke ensartet for hele ski, så det er ikke priset inn den tradisjonelle størrelsen. Bredden er målt i millimeter og lengde i centimeter.
 • Kjøp aldri ski på fly. Alltid snakke med de ansatte på ski butikken for å være sikker på at du får riktig størrelse. Hvis du får feil ski, øker du risikoen for å skade deg selv i bakken.


 • relaterte artikler


  basketball leirer i Manhattan for barna
  hvordan du installerer en sunlite bak sykkelstativ
  skitrekk regler
  utstyr som brukes til å spille badminton
  sykkel lås instruksjoner
  kult hest spill å spille
  Slik re grep en golfkølle
  hva slags utstyr er nødvendig for bading?
  golf swing tips for nybegynnere
  hvordan tee opp golf ball