hvordan å kjøpe brukt langrennski

hvordan å kjøpe brukt langrennski

Langrenn kan være en morsom hobby, så vel som en knallhard sport å konkurrere i. Hvis du aldri har gått langrenn ski før, eller du får inn i sporten etter en lang layoff, bør du vurdere å kjøpe brukt ski. Dette vil være langt billigere enn å kjøpe nye ski, og kan være et flott verktøy for læring. Det er flere steder hvor du kan finne og kjøpe brukte ski til gode priser
en.
Søk etter brukte ski på Play It Again Sports. Denne butikken har spesialisert seg på salg av alle typer brukt sportsutstyr, inkludert langrennsski. Besøk butikken på person eller online. Gå til nettsiden deres, og klikk på "Store Landskap" linken øverst på hjemmesiden for å finne en Play It Again Sports nær deg. Du kan også kjøpe langrennsski på nettsiden ved å klikke på "Snow Sports" kategorien.
To.
Besøk Barking Bear Forums. Her vil du finne innlegg fra brukere som selger sine egne langrennsski. Klikk på "EpicSki auksjoner og Online Special Events" for å finne disse elementene. Du bør bli medlem av forumet som medlemmer får spesielle tilbud og rabatter. Medlemskap til forumet er gratis.
Tre.
Søk etter brukt cross-country ski på Internett Outdoors Unlimited nettside. Hvis du skanner ned startsiden, vil du finne en liste over tilgjengelige ski som selges på nettstedet. Selskapet ber om at du tillater 21 dager for levering. Ring (866) 494-3175 for å legge inn en bestilling eller å lære mer informasjon.
Fire.
Se etter brukt cross-country ski på eBay. Den berømte auksjon nettstedet har et stort utvalg av brukte langrennski og utstyr. Bla gjennom oppføringer på eBay til du finner et produkt du ønsker å kjøpe. Klikk på linken for å lære mer om dette elementet, og lage et bud.
Fem.
Ring lokale skiutleie butikker i ditt område. Disse stedene får nytt utstyr i begynnelsen av hver sesong, og dermed selge ut sine eldre skiene. Du kan vanligvis kjøpe brukte ski fra en utleie butikk til en lav pris da de vil rett og slett ute etter å kvitte seg med utstyret.
6.
Sjekk rubrikkannonser delen av den lokale avisen rett før skisesongen. Som folk kjøpe eller motta nye ski, vil de prøve å bli kvitt sitt gamle utstyr. Hvis du bor i et område der ski er populært, vil du sannsynligvis blir å se skiene for salg i rubrikkannonser seksjonen så tidlig som september. Du kan også se i "til salgs"-delen av byens Craigslist nettside.
7.
Besøk din lokale Frelsesarmeen og Goodwill butikker. Du kan bli overrasket over å høre at mange av disse butikkene selger brukte ski for både ungdom og voksne i vintermånedene. Butikker som ligger i områder der ski er populært vil være mer sannsynlig å selge brukte ski.
8.
Ring lokale skianlegg å kjøpe brukte ski. Mye som utleie butikker, vil alpinanlegg selge ut gammelt utstyr i begynnelsen og slutten av hver sesong. Din lokale resort kan også sponsor eller vert et arrangement der brukte ski selges som en måte å få inn flere forretninger i skisesongen. Det er lurt å ringe før sesongen begynner, så vel som på slutten av sesongen for å lære om slike salg.

Tips og advarsler


 • Forskning typer langrennsski som er tilgjengelig slik at du kan ta en avgjørelse.


 • relaterte artikler


  driving range finder råd
  hvorfor trenger du å voks ski?
  hvor lenge er rugby spill?
  hvordan å holde brystvortene fra blødning mens du kjører en maraton
  hvordan komme inn motorcycling
  hvordan å være en aggressiv baseliner i tennis
  hvordan å kaste en baseball for fielders
  hva er en bowling ball laget av?
  hvordan å koble av golfball
  hvordan å lage en basketballbane