hvordan du ser en løper i Chicago maraton

hvordan du ser en løper i Chicago maraton

The Chicago Marathon er et av de største maraton i verden og er en stor tilskuer løp. Etter å ha kjørt løpet konsekvent de siste 10 årene, har jeg vært så heldig å ha god støtte fra mine venner og familie langs løpet som gjør rase enda så mye morsommere. På grunn av det enorme omfanget av byen, kurset, og løpet, ser løpet kan bli en krevende oppgave. Denne artikkelen gir tips om hvordan tilskueren se og nyte løpet
en
Kids -. Hvis du har med barn å se på løpet, kan dagen bli svært lang for dem særlig hvis værforholdene er ekstreme, som ofte er tilfelle i Chicago. Heldigvis kurset har en rekke barnevennlige underholdning alternativet med mye av det er gratis! Dersom familien ser på fra start /målområdet i Grant Park, sørg for å ta barna opp "Bean" på Millennium Park som ligger like nord for starten. The Bean og vasser bassengene er must ser! Hvis du reiser nordover for å se løpet som går i sikksakk gjennom Lincoln Park, går selvfølgelig rett ved dyrehagen har gratis adgang. Dette også kan være en stor utsettelse for de yngre reisende. Hvis du tar det "El" (T) til dyrehagen, gå av på Fullerton, men merk at dette er en stor tur. Det kan være lurt å vurdere en taxi
to
Chinatown -. . Hvis du er ute etter en unik opplevelse, er Chinatown ekstremt tilgjengelig fra Red Line på "El" (Chinatown exit ). Ta toget sørover til Chinatown og planlegger en flott lunsj på en av de mange restaurantene. Husk å sjekke ut den unike butikker og butikker. Når maraton skal komme gjennom byen gå videre og bli med rå publikum (komplett med en kinesisk drage og trommer). Dette er en del av banen hvor mange løpere begynner å treffe en vegg og Chinatown er et flott sted for å hjelpe løperen sammen som de kommer inn den siste strekningen av løpet.
Tre.
High-density visning-Hvis du vil se din løper flere ganger, ta tak i et glimt sentrum er ofte det beste valget. Tidlig på det løpet, med 40. 000 løpere det kan være vanskelig å finne utøveren så sørg for at du vet hva han /hun på seg, og også opprette et tegn på Expo slik at utøveren kan finne deg. Hvis du ser fra LaSalle gate, like nord for sentrum, kan du se dine racer nordover og også gå over til å se dem igjen da de loop ned igjen i byen. Dette gir deg nok tid til å lett gjøre kort tur til Chinatown og tilbake til mållinjen ved å bruke Red Line toget. Hvis du ikke føler for å driste seg med tog og taxi, er sentrum alternativet flott for en avslappende dag for å se en løper flere ganger mens du bo midt i sentrum.
Fire.

Low-density visning-Hvis du ikke ønsker å forholde seg til publikum, er det noen alternativer. Kurset er tynt foret med tilskuere som løpere vestover mot greske Town. Dette er et annet godt alternativ å ta litt mat, og å vise løperen. Et annet alternativ er Michigan Avenue som løperne starter sin siste tur nordover. Dette er ærlig der løperne trenger det mest oppmuntring som de kjemper gjennom de siste par miles. Begge steder kan være litt vanskeligere å få tilgang fordi Red Line stopp er lenger unna.
Fem.
Sørg for å ha en plan for å møte opp etter maraton. The Chicago Marathon gjør organisere en familie gjenforent område som virkelig fungerer godt.

Tips og advarsler


 • I alle tilfelle, sørg for å plukke opp en tilskuer kart på maraton expo. The Chicago Transit Authority og Chicago Marathon gjøre en god jobb i å sette dette kartet sammen.


 • relaterte artikler


  baseball albue smerter
  hvordan kutt Bowie kniven begge veier?
  den beste måten å tie in-line hockey skøyter
  å spille "rundt om i verden"
  ping puttere ’historie
  hvordan scuba tanker fungerer
  hvordan å bruke batting hansker
  hvordan vi kan forbedre volleyball spiker
  hva muskler er involvert i en golf swing?
  bygge en pitching maskin