hvordan du chip

hvordan du chip

Din korte spillet er et av de viktigste delene av ditt golfspill. Hvis du kan chip god du vil være i stand til å score bra. Etter at du har truffet din tilnærming skutt og savnet din greener kan du fortsatt komme opp og ned og lagre par

trenger Du:
Klubben som du chip med
. .
Villig til å lære.


en.
Først analysere golf ball ligge. Hvis ballen din er å sitte ned du må grave din klubb hodet dypt for å få ballen opp i luften. Hvis din løgn er bra så kan du gå videre til en normal chip skudd.
to.
din ligge bestemmer alt fordi avhengig av hva slags løgn du har avhenger av hva slags chip skutt du må treffe.
tre.

Hvis løgn er ganske god så kan du gjøre dine vanlige chip skutt. En normal chip skutt er en forkortet swing som er balansert mellom hvor langt du tar det tilbake og hvor langt du følger gjennom. Før du treffer ballen praksisen skimming bakken og ta klubben tilbake så langt som du svinger gjennom. Når du er bak ballen plukke en landing flekk på den grønne å få ballen land og rulle ut mot hullet. Det krever øvelse å slå ballen med den beste kontakt, men etter mye trening kan du få ballen til å lande der du vil ha den.
Fire.
For en dårlig løgn chip skutt du trenger å justere hjerneslag litt. Det vil bli vanskeligere å slå ballen og få den til å rulle ut hvordan du vil ha det. Så din hjerneslag må være rettet i en nedadgående bevegelse. Alt du gjør er treffer ned i ballen og la ballen naturlig kommer ut av den grove. Disse løgnene er uforutsigbar slik at du ikke kan få det resultatet du ønsker, og det tar praksis å holde deg klubb hodet akselererer gjennom tøffe.

Tips og advarsler


 • Øv skimming bakken før hvert eneste bilde
 • alltid se på løgn, fordi uansett hva du har lært om chipping løgnen forandrer alt !!!!!
 • Tar Øv !!!!!!!!!


 • relaterte artikler


  hvordan å fortelle størrelsen på Louisville slugger flaggermus
  om grillrist
  hvordan du kan få en golf handicap
  fastpitch softball batting tips
  golf swing tips for å holde hodet bak ballen
  hvilken størrelse hanske trenger du for softball?
  ultimate pitching maskin tips
  hvordan du installerer et sykkelstativ
  BSI sykkel rack instruksjoner
  hvordan å holde hydratiserte for tennis