hvordan å lære barnet stilling keeper i hockey

hvordan å lære barnet stilling keeper i hockey

Moms og far, her er hjelp for de av dere som har en ung en som ønsker å spille keeper, men du vet lite eller ingenting om det selv. Her er noen tips for å få dem i gang og andre ting for å holde dem gående.
Kostnaden for nye målvakt utstyr er svært høy, men mye av det som trengs kan kjøpes på bruktbutikker, Goodwill eller Frelsesarmeen. Sjekk din lokale rubrikkannonser i tillegg

Du trenger:.
Keeper Stick
Hjelm, Faceguard og Munnbeskyttelse.
Skøyter.
Hockey bukser og sokker.
Keeper Pads.
Elbow Pads, skulder og bryst Protector.
Catcher (Ikke en ball hanske) og en Blocker.
Team genser.
Øv Net.
Ordinært Hockey Stick (for Forward eller Defence).
Tennis Ball.
Jockstrap og Cup (selv for jenter).


en.
Før tilbringe mye tid å kjøpe en stor mengde utstyr, må du finne ut om unge man har talent for å spille keeper. Hvis de er i alle interesserte, har de sannsynligvis spilt den et par ganger med sine venner i et spill av ball hockey. Få dem til å vise deg hvordan de spiller keeper med sine venner. Se om de er virkelig interessert. Finn ut hvor lenge de har spilt keeper på ball hockey. Få dem til å vise deg hvordan de bruker sine hansken hånden og deres blokker.
To.
Barnet vet hvordan å skate godt? Keeper på en ishockey er vanligvis den beste skater fordi de må være i stand til å bevege seg rundt på isen med de store pads og alt deres utstyr. Ta barnet med skating, og lære dem å skate hvis de ikke allerede vet. Hvis du ikke skate selv, få en venn eller slektning til å hjelpe deg ut.
Hvis barnet ditt er virkelig interessert i å spille keeper og opphold i en organisert liga hockey i minst en sesong, kan du tenker å melde dem på skøyteskole.
tre.
Det er i utgangspunktet to stiler av målvakter. Det er "stand-up 'stil, og så er det" flopper "stil. Stand-up målvakter prøve å opprettholde stående, stole på sine kunnskaper om hvor nettet er bak dem, og på sine reflekser. Curtis Joseph og Martin Brodeur var store stand-up målvakter. Flopper stole på å prøve å dekke det meste av den nedre halvdelen av nettet fordi dette er det området hvor flest mål er scoret. De floppen ned i det som kalles en "sommerfugl" mønster, slippe til sine knær raskt og blokkering av de fleste om ikke alle av den nedre halvdelen av nettet. Tony Esposito var en stor flopper stil keeper
Barnet ditt kan gjøre litt research, se noen videoer her:.
Http://www. youtube. com/watch?v=IsjV- x4GBXA
http://www. youtube. com /watch? v=2700NNbIIoM
http://www. youtube. com/watch?v=o-79euzyo-k feature=related
Spør dem om de er en stand-up eller mer en flopper type målvakt.
fire.
En keeper bør vite sin "vinkler", eller nøyaktig hvor på nettet ligger bak dem. En virkelig god keeper vet nøyaktig hvor den er til enhver tid. En gang hvert minutt eller så i et spill de tar en rask titt bak seg å se der innleggene. Det er fem dødpunkter i en målvakt forsvar av nettet: de fire hjørnene og det som er kjent som "de fem-hull 'eller mellom bena. En keeper skal stå ute i utkanten av det press foran nettet, så langt ut som mulig. Dette vil kutte ned mengden av nettet som en skytter vil være i stand til å se. Dette vil gjøre det lettere for keeper å blokkere skudd rettet mot nettet fordi han blokkerer mer av det bare ved å stå der han står. Dette har den effekten at hans reflekser raskere fordi hans hender og ben har kortere avstand til å flytte for å blokkere skudd rettet mot hjørnene.
Her er der praksis nettet og den øvrige hockey stick kommer i. Ta barnet ut til oppkjørselen eller en skolegård og praksis tar bilder med en tennisball på de fem dødpunkter. De trenger ikke alt utstyret sitt på fordi du bare bruker en tennis ball (ikke bruk en oransje hockey ball, de føler seg som en puck, selv om du kan presse dem i hånden), bare ta blocker, catcher og keeper stick. Moms, hvis du ikke vet hvordan du bruker en hockey stick, få en venn eller nabo til å hjelpe deg.
Bare ta håndleddet skudd, ingen slapshots. Bestem hvilket område er svakest og fokusere på det til det er en forbedring. Først, fortell barnet ditt du tar bilder i svakt punkt, og deretter begynne å blande sammen de ulike stedene etter at de får bedre på å dekke deres svake punkt. Som de får bedre, gjøre det mer utfordrende, kanskje inkludert en annen person til å passere til og få dem til å skyte ballen. Senere, legge til en forsvarer, slik at keeper skal bli vant til ser forbi noen som står foran dem.
Noen målvakter liker å spille pucken mer enn andre. Se om dette er noe barnet ville være flinke til å gjøre. Noen målvakter nesten bli en tredjedel forsvarer med pucken bak mål, går den opp til en
rushing ving.
fem.
holder på å gå ut med barnet ditt, teste ut sine svake punkter og ta dem skøyter. Til slutt, ta dem ut på isen med alt sitt utstyr på, bare skøyter rundt. Deretter finner du litt is tilgjengelig for henting hockey og har noen ta bilder på dem på isen.
Hvis barnet ditt er virkelig seriøs om å bli en topnotch keeper, spilte fotball om sommeren er utmerket for condition. Vladislav Tretiak av det tidligere Sovjetunionen nasjonale hockey lag, nå Russland, brukes til å spille fotball hver sommer og han var en fantastisk keeper.
Barnet ditt vil fortelle deg når de føler at de klare til å bli en liga og spille keeper i ishockey. Lykke til og holde pinne på isen!

Tips og advarsler


 • Hold større mål i tankene. Belønn barnet for lite prestasjoner uansett hvor liten og tone ned tilbakeslag. La det være deres drøm, ikke din. Hvis de blir lei av det, være forberedt på å la det gå.
 • å utvikle en virkelig god hanske hånd, kast ball barehanded og har barnet prøve å fange ballen med sin hanske-hånd, en- overlevert.
 • Ikke legg ut massevis av penger for splitter nye keeper utstyr og skøyteskole gang. Barnet kunne forandre deres sinn i morgen og da vil du både føle seg dårlig.


 • relaterte artikler


  sykkelen sikkerhet regler
  high school fotball rekruttering tips
  gjør en baseball gå lenger med en tre eller metall bat?
  Slik blonder basketball sko
  hvordan få grønt monster billetter på Fenway Park
  golf putting tutorial
  opprinnelsen til volleyball
  om veien sykler
  Usta team tennis regler
  Australia ti pin bowling historie