hvor mye koster hole in one dekning koste?

hvor mye koster hole in one dekning koste?

Hvis du planlegger å arrangere en golfturnering med en hole-in-one premie, bør du se nærmere hole-in-one forsikring. Det mest spennende, vanskelig og dyktige skutt i golf kan være ganske kostbart for turneringen innehavere hvis de ikke har hole-in-one forsikring. Mange forsikringsselskaper tilbyr dette produktet og vil arbeide med turneringen verter å få riktig forsikring for en bestemt hendelse

Funksjon

Ifølge HoleInOnePlaques. com, hole-in-one forsikring tjener samme formål som alle andre forsikringsprodukt: Det garanterer at en utbetaling vil bli gitt til en person dersom en bestemt hendelse inntreffer. I dette tilfellet, hvis en hole-in-one forekommer under en turnering, er golfspiller garantert premie som kan vinnes på at hullet, kanskje en bil, motorsykkel eller kontanter. Som HoleInOnePlaques. com sier, hvis en hole-in-one oppstår under turneringen, "vil du være ansvarlig for å betale ut premien til den golfspilleren. I noen tilfeller kan denne prisen være så stor at den risikerer å skape et økonomisk tap for turneringen. "Dermed er hole-in-one forsikring avgjørende.

Funksjoner

Hole-in-one forsikringsselskaper må se på alle risikoene som er involvert i en bestemt turnering før de kan gi vertene med forsikring. Ifølge HoleInOnePlaques . com, jo mer risiko som er involvert, jo høyere prisen for turneringen holdere. Kostnaden bestemmes av selskapet før turneringen. Mange detaljer må tas i betraktning, herunder avstanden til hullet, hvor mange spillere som skal delta og om profesjonelle og amatører er kvalifisert til å vinne premier.

Hensyn

HoleInOnePlaques. com forklarer at "hole in one forsikring vil koste er vert for en flat avgift betalt før forsikringen blir utstedt. Denne politikken vil være svært detaljert. " Forsikringsselskaper vil forsikre alle deltakere som alle detaljer er tatt hensyn til. En hole-in-one må komme på en konkurrents første skuddet, for eksempel. Forsikringsselskaper også gjøre det obligatorisk at en tredjepart har til å observere en hole-in-one finne sted.

Kostnader

Prisen for hole-in-one forsikring er avhengig av mange faktorer, spesielt prisen som er på spill. Jo større premien, jo større risiko for forsikringsselskapet og jo større er kostnaden for forsikringen. "Forsikringsselskaper som tilbyr hole in one forsikring vil ha tabeller de bruker for å beregne prisen på politikken din," sier HoleInOnePlaques. com. Det er viktig å jobbe med en erfaren forsikringsselskap, slik at hvis en hole-in-one forekommer, går prosessen greit. Dette betyr at det ikke er lang ventetid for vinneren å motta hans eller hennes premie.

Kostnader Fortsatt

Den gjennomsnittlige kostnaden for hole-in-one forsikring for en turnering med 72 spillere og en premie verdt $ 7500 er rundt $ 180, ifølge holeinoneinsurance. com. Med samme premie og 144 spillere, stiger prisen til $ 247. En premie verdt $ 60. 000, med 144 deltakere, vil koste turneringen vert nesten $ 1500. Disse prisene kan variere avhengig av forsikringsselskaper. Det er viktig å velge det selskapet som best passer dine behov. Se ressursen linken under for mer informasjon.


relaterte artikler


gymnastikk gulv trening rutiner
hvordan komme inn motorcycling
basketball skyting instruksjoner
junior volleyball regler
hvordan man kan kjøpe golf tilbehør
spill å spille under svømme timene
hvordan fange en cricket ball
hvordan du bruker tape til en softball balltre
Slik voks ski hjemme
hva er utstyr som brukes i turn?