hvor å satse på fotball spill

hvor å satse på fotball spill

Lyst til å komme inn på handlingen i høst ved å satse på fotball? Lær hvordan du kan satse på fotballkamper og ulike typer spill du kan plassere på college og pro fotball i denne rett frem artikkelen inkludert fotball spredt betting, og hva fotball tipping fora er tilgjengelige

Du trenger:.
A tennis racquet.


en.
Vanlige spill eller fotball Spread Betting
Laget satset på må vinne med det punktet spredt gitt på tidspunktet for satse. For rett innsatser i fotball spredt betting oddsen er vanligvis 110-100 eller $ 1. 10 for å vinne $ 1,00.
Eksempel: Oddsen på denne søndager spillet er Oakland -6 San Diego +6. Du satse $ 110. 00 på Oakland -6 å slå San Diego med mer enn 6. Hvis Oakland vinner med mer enn 6 poeng du vinner $ 100. 00 pluss din opprinnelige innsats på $ 110 for en total utbetaling på $ 210,00. Hvis Oakland vinner med mindre enn 6 poeng innsatsen er tapt
TIPS:. For site bestemte regler kan du se de linkene jeg har tatt med i avsnittet på slutten av artikkelen
2.
PENGER LINE
Teamet du satser på har for å vinne spillet direkte. Oddsen i dette scenariet varierer sterkt og avhenger en som fotballspillet forumet du velger.
Eksempel: The Jets spiller på Eagles hjemme. Du satser på Jets for å vinne, ser linje som dette: NYJ -160 på PHI 260. Med andre ord hvis New York vinner så ville du betale $ 160. 00 for å vinne $ 100. 00 (total utbetaling $ 260). I dette scenariet Eagles er ikke favorisert laget så en $ 100,00 innsats ville vinne $ 260,00 (eller en total utbetaling på $ 360)
tre.
Summer AKA OVER /UNDER

I denne varianten er du satser på den kombinerte score på begge lag. Igjen oddsen er vanligvis 110-100 eller $ 1. 10 for å vinne $ 1. 00
Eksempel:. Du satser $ 110. 00 på Under i KC /Seattle spillet. Den totale for spillet er 55. Hvis begge lagene samlede score er mindre enn 55 enn du vinner $ 100. 00. (Husk den totale utbetalingen er $ 210, den opprinnelige innsatsen pluss gevinsten) Noen online bookies vil vurdere spillet "no action" hvis den totale lik 55, og da pengene dine er tilbake. Men hvis den kombinerte score er mer enn 55 så du mister din innsats.
fire.
proposition-innsatser (eksotiske)
Proposition eller eksotiske veddemål kan vurderes som helst veddemål annet enn en rett "side" eller "over /under "innsatsen (generelt). Disse spillene vanligvis innebære konkrete hendelser og hendelser som skjer gjennom ethvert spill, for eksempel:
Hvilket lag scorer først?
Hvilket lag vil være den siste til å score?
Vil Quarterback ____ kaste en avskjæring?
TIPS: For site bestemte regler kan du se de linkene jeg har tatt med i avsnittet på slutten av artikkelen.
fem.
pause Satset
Halftime spill er en innsats på poengsummen for den første, eller andre halvdel av et spill. Dette kan være et oppslag eller en penger linjeinnsats og avhenger av fotballspillet forumet du velger.
6.
Parley
Det er der du spiller av 2 eller flere lag eller påstander i ingen spesiell rekkefølge. Alle spill som satses på i en parlay må vinne.
Eksempel
Du satser på en 3 team parlay:
San Diego -7
New York Jets -4
Philadelphia -10
Hvis alle disse spillene vinne så vinner du på det kombinerte odds. Hvis bare ett lag taper så hele parlay mister
Tips:. Parlays er en veldig spennende måte å vinne store pengesummer, bare husk at det bare tar en spoiler å ødelegge Parley

Tips og advarsler


 • Vennligst ikke ta dette som den definitive guiden til å satse på fotball, fordi det ikke. Det er ment som en primer, en introduksjon til ulike typer spill, tror jeg ikke garantere noe, og oppfordrer deg til å fortsette å lese om dette emnet før du spiller.
 • reglene kan variere sterkt fra sted til sted, kan du lese en forstå reglene i de enkelte nettstedene før du spiller. Et godt sted å starte er ved å følge noen av linkene på denne siden.


 • relaterte artikler


  hvordan du skal / effektivt swing et balltre
  hvordan å reparere en kuttet surfebrett
  typer fotball cleats
  om snowblades
  når du skal skifte sykkel sko
  hvordan å treffe med en tre balltre
  hvordan å lære et lite barn å svømme
  hvordan sykkelen reflektorer arbeid?
  hvor å satse baseball på sportsbook
  hvordan du kan lære når man skal lære et barn å svømme