å gå på ski / snowboard trygt med barna

å gå på ski / snowboard trygt med barna

Ski er en spennende sport som kan nytes av folk i alle aldre. En dag i bakken kan være en av de beste tingene familien gjør hele vinteren. Frisk luft, snødekte fjell, trening og tilbringe dagen sammen lage ski en magisk sport for hele familien. Ved å forberede på forhånd kan du være sikker på at familien har en trygg minneverdig opplevelse. Hvis du kommer til et resort uforberedt drømmen dagen kan fort bli til en kostbar katastrofe. Les videre for å finne ut hvordan du kan planlegge fremover for å gjøre din ski oppleve alt du håper på.

Du trenger:
En tennisracket


en
equiptment:. . er den viktigste delen av ski opplevelse. Pass på at alle har utstyr som passer og er justert riktig. Ill montering utstyr og klær vil forårsake problemer hele dagen. Klær laget spesielt for ski /boarding er et must ettersom det er vindtett og vanntett. Alle bør bruke hjelm hele tiden, uten unntak. er øret knopper eller hodetelefoner i bakken alltid en dårlig ide, må du høre hva som skjer rundt deg. .
2
THE RESORT: valget er viktig. Pass på at det er løyper og en skiskole som er dyktighet og pris som passer for deg. Ned belaste en sti kart og gjennomgå det slik at du har en idé om hvor du skal på ski. Vis kartet til barna og snakke om ulike typer bakker er det, og de grønne, blå, svart rating system.
Se National Ski Patrol's Skiers Responsibility Code i tips i denne artikkelen. Hele familien skal vite disse reglene. Hvis du kommer til å bli ski på samme sted mye ta litt tid å bli kjent heisen operatørene, skipatruljen og folk som jobber i lodge. Hvis du er ute av byen spør lokalbefolkningen der gode familien driver er.
Tre.
ID A Fløyte: er viktig. Lag hvert barn en trygghet kort for å ha i lomma. Kortet skal inneholde telefonnumre, beredskap kontakter og forsikring info. Du kan laminat dette eller sette den i en zip-lås pose så det ikke blir våt, kan du bruke det hele sesongen. Sørg for at barnet vet hva pocket det er i. Hvis du bor på en resort eller hotell satt en av sine visittkort på med beredskap kortet.
Barn bør ha en plastikk fløyta på jakken sin. Dette er for øyeblikkelig bruk, og bør brukes hvis de får begravet eller tapt på skråningen
4
ankommer RESORT:. .
Din familie skal velge et sted å møtes i tilfelle noen blir borte.
Hvis barna ikke kan stoppe på en femøring og snu raskt de bør bli værende på nybegynner /middels løyper. Ski skoler er gode på å lære disse ferdighetene raskt og gjør det mye moro. Hvis du tar barnet på avanserte bakker før de behersker disse ferdighetene de vil være en fare for seg selv og andre.
Ski skole er en stor investering i barnet ditt. Proffene har prøvd og sanne metoder for å få deg litt løperens ferdigheter sett klar for en all mountain eventyr raskt og trygt
5
SKIING SAMMEN:. .
Sørg for at du vet hvilke løft å ta så du ankommer skikkelig terreng for familien din (du bør ha studert løypa kartet nå).
Hvis barnet ditt trenger hjelp på heisen fortelle heisen operatør så snart du få oppmerksomheten deres, de kan bremse heisen ned og gi barnet ditt et løft.
Nå for den morsomme delen-Ha en eksplosjon i friluft! Nyt vinden i ansiktet og snø under føttene. Ingenting slår en flott dag på ski /boarding sammen som en familie.
6.
For tips om hvordan å lage en dag i bakken moro for alle se min artikkel med tittelen "Hvordan lage ski /snowboard massevis av moro for hele familien "
Gi meg beskjed hvis denne artikkelen var nyttig etter klassifisering det . . . takk!

Tips og advarsler


 • National Ski Patrol Responsibility Code? alltid har kontroll, og kunne stoppe eller unngå andre personer eller objekter. ? Folk foran deg har forkjørsrett. Det er ditt ansvar å unngå dem. ? Du må ikke stoppe der du hindrer en sti, eller er ikke synlig ovenfra. ? Når begynner nedoverbakke eller flette inn en sti, se oppover og gi til andre. ? Bruk alltid enheter for å hindre runaway utstyr. ? Observer alle oppslag og advarsler. Hold off lukket stier og ut av lukkede områder. ? Før du bruker noe løfte, må du ha kunnskap og evne til å laste, ri og losse trygt.


 • relaterte artikler


  hvordan du finner spissen tykkelsen golfkølle aksler
  regler og forskrifter i rugby
  hvordan tee opp golf ball
  hvordan å bryte i nye bowlingsko
  Nicklaus golf tips
  over toppen golf swing tips
  sykkel gear problemer
  når ble den første fotballkampen spilt i USA?
  hvordan å kaste en curveball uten å skade armen
  franchise tag regler