Slik kjører den rote utvinning drill forsvar og condition bore for ungdomsfotball

Slik kjører den rote utvinning drill forsvar og condition bore for ungdomsfotball

En vellykket ungdomsfotball sesongen alle koker ned til hvor godt et lag er forberedt og hvor godt team praksis. Denne artikkelen er en annen i min serie av defensive DRILL artikler som vil inneholde en drill som jeg liker å innlemme i slutten av praksis. Denne øvelsen virker på lagets forsvar og også fungerer på lagene condition. Denne øvelsen kalles rote RECOVERY DRILL.
Som med de andre øvelser i denne serien, da innlemmer denne øvelsen i din praksis timeplanen den kan brukes som en del av condition delen av praksisen.

Du trenger:
Team Defense
. Quarterback.
Running Back.
Center.
. Football


en
Sett opp:.
Å sette opp maskinen du vil ønske å plassere en full defensiv enhet på feltet. Du vil linje opp forsvaret på 20 meter av deres motstandere slutten sone. De vil stå overfor deres motstanderens end zone. For denne øvelsen trenger du også en Quarterback, Running Back og en Center. Eventuelle ekstra spillere bør stille opp i en åpen offensiv posisjon
2
Starte Drill:. .
Du starter bore ved å ha Middle Linebacker eller hvem er din defensiv kaptein, roper ut et forsvar. Den defensive spillerne vil da stille opp i sine respektive posisjoner på feltet. Ditt team vil da gjøre sine defensive samtaler.
Den Quarterback forteller midten hva snap teller vil bli. Den Quarterback vil nå gå under midten og roper ut sin tråkkfrekvensen. Stykket starter på QB's teller. Når QB mottar snap fra sentrum vil han enten kaste ballen til løpende tilbake, hånd ballen av til løpende tilbake eller fake banen og kjøre en bootleg til den andre siden av feltet.
Spilleren kjører ballen, enten løpende tilbake eller quarterback vil bli instruert av treneren til å rote ballen like før han er i ferd med å håndteres eller nås av defensive laget.
tre.
Defensive Reaksjon:
Den defensive lag vil reagere på spilleren kjører ballen som følger: Har spilleren nærmest ballen transportøren gjenopprette ballen. Hvis han kan ikke lett pickup ballen han er å bryte opp ballen carrier og stoppe ham fra å utvinne ballen. De gjenværende spillerne må nå rally til ballen. Den neste spilleren å ankomme bør plukke opp den løse ballen og sprint mot nærmeste sidelinjen og kjør mot slutten sonen.
De resterende spillerens simulere kvartaler før du slår opp i feltet og eskorte den defensive spilleren med ballen mot slutten sonen.
Denne øvelsen skal kjøres på full fart og med 100 prosent innsats.
Det er også svært viktig å lære spillerne å ikke blokkere BAK avkastningen mannen /

Tips og advarsler


 • Denne øvelsen skal kjøres på full fart og med 100 prosent innsats.


 • relaterte artikler


  hvordan å lage en båt cover
  hvordan du tar en dask-shot
  March Madness brakett historie
  hva er bowling baller og pinner laget av?
  pitching wedge teknikker
  hvordan er RPI beregnes?
  hvordan lære å sykle uten en instruktør
  softball hanske mykgjørende teknikker
  kult hest spill å spille
  erstatte en Dacor dykkecomputer batteri