skikkelig golf swing tips

skikkelig golf swing tips

Det som gjør golf så utfordrende, frustrerende og til slutt gøy sport er at det virkelig er noe slikt som "den perfekte golf swing". Hver person har en spesiell bevegelse som kommer naturlig for kroppen sin, men kunsten er å finne det. Ved å følge noen generelle regler, kan man finne at swing, praksis med det og endelig få "over kneika" som styrker altfor mange nye golfere til å kaste et godt sett av klubber i loftet

Du trenger:.
Klubben som du chip med.
.
Villig til å lære.

riktig holdning

God holdning er det første du må tenke på når du stiller opp til swing. Det vil også spare deg selv en dårlig tilbake på slutten av dagen. Start med føttene skulder bredde hverandre. Litt bøy knærne, og få mest mulig ut av svingen fra hoftene. Ryggen skulder forblir rett. Ikke slentre skuldrene, men heller senke deg til klubben gjennom å bøye underkroppen. God holdning er forankret i en framovervendt tilt fra hoftene på rundt 30 grader. I mellomtiden, sørg for at armer og hender henge rett under skuldrene, og at venstre arm er justert til ballen.

The Three-Knuckle Grip

En setning å huske på når du setter opp ditt grep er "tre knokene. " Når du grep klubben, sørg for at du kan se tre knokene på venstre hånd (høyre for lefties). Dette vil sikre at hendene ikke bare er pakket rundt klubben, men bidrar nok styrke gjennom fingrene. En lat grep fører til svake stasjoner og baller i grove. Som du gå gjennom svinger, vil dette hjelpe klubben ansiktet opphold torget og sørge for at strømmen blir levert jevnt gjennom hele bevegelsen. Selv om det ikke fullt så vanlig, noen golfere foretrekker å se en eller to knokler mens de forbereder sitt grep. Det er alltid nyttig å eksperimentere med ulike grep til du føler deg mest naturlige. Imidlertid er tre vanligvis normen.

Toppen av dine backswing

En vanlig feil blant nye golfere er å nå toppen av sving og enn styrter ned uten å stoppe. Slapp av! Hvis du tillater deg selv selv de korteste av millisekunder stanse klubben er i en helt utvidet backswing, vil du finne deg selv med en mer væske tilbake til ballen. Også se på disse knærne. Det er ikke uvanlig for knærne å kollapse, noe som sender hoftene svingbare. Du skal føle spenning i knærne fra backswing inntil ballen er skrikende mot fairway. Sørg for at klubben og venstre arm er i en 90-graders vinkel. Og til slutt, husk: holde øynene på ballen! Når du blir mer komfortabel, vil hele svinge være en flytende bevegelse.


relaterte artikler


hvordan du installerer racing seter
hvordan du bruker en ping mb 54 wedge
Listen over badminton regler
hvordan bygge billig basketballbaner
hvor å fastsette glatte basketball sko
problemer med uten tilsyn nabolaget basketballbaner
hvordan å kjøpe sykkel hjul
bowling ball boring tips
øye øvelser for baseball
utstyr som brukes til å spille badminton