ideer for snowboard skinner

ideer for snowboard skinner

Når du har funnet er du komfortabel på en snowboard går ned et fjell, kan det være på tide å prøve ut noen grunnleggende triks. Den enkleste måten å begynne å lære snowboard triks er på en grind rail, en rett-kant solid stykke utstyr. Du kan bruke flere elementer som en grind rail, for eksempel en benk, trappehus rail, en trekasse eller en faktisk snowboard grind rail

Natur-Made Rails

Det er flere ting du kan bruke hele naturen som en snowboard rail. Disse er best hvis du er mer avanserte på snowboard, med det ferdighetsnivået til å være komfortabel på en vanlig grind rail som er laget for snowboardere. Ting i naturen å bruke som en snowboard rail inkluderer tykke, store falne trær, stokker eller glatte kanter bergarter. Undersøk disse elementene før du forsøker å bruke dem som en rail, men, for kutt i kantene som kan ta brettet ditt, og sende deg til skade.

A Rekkverk

Gelendre er overalt, spesielt rundt skianleggene. De kan være på begge sider av et trapperom, på midten eller på begge sider. Disse er ideelle fordi de er bare vanlige snowboard grind rails (som er laget for snowboard), og som de er robuste, rett og selv kantet. Den eneste ulempen er hvis du faller, gjør trappen ikke gir et behagelig landing som den vanlige myke snøen.

A Box Edge

En boks kanten er vanligvis det som nybegynner snowboardere øve på før du prøver en vanlig snowboard grind rail. Det er lavere i bakken samtidig som det gir stabilitet og et enda kant, men hvis du faller vil det ikke skade så mye. Bruk en kryssfiner eller vedkassen som har minst tre kanter. Plasser den åpne side-ned på bakken (om det er en åpen side), og kontroller at det er plassert mot noe robust så når du hopper på den, vil den ikke glir eller faller over. Ideelt, vil boksen bli omtrent tre til fire meter bred, og du kan presse den mot en vegg, så det er nok plass for deg å skyve over den med press fra veggen holder den fortsatt. Se Referanser for informasjon om hvordan du kan lage ditt eget snowboard grind rail boksen.


relaterte artikler


sabelfekting regler
tips om å treffe en golfball
hvordan stoppe retten skoen glidning
hvordan du legger strøm til første serve
atletisk taping teknikker og instruksjoner
hvordan is aking
hvordan du kan vinne kampen mot politikken i high school sport
hvordan å designe en hockey jersey online
hvor å endre ut av våtdrakt din i offentlige på en effektiv og ren måte
hvordan å vugge en jentes lacrosse stick