hvordan du installerer et sykkelstativ

hvordan du installerer et sykkelstativ

En sykkel rack kan hjelpe deg å bære mer utstyr på sykkelen. Et rack i baksiden av sykkel er et mer levedyktig alternativ enn en kurv i front, så det kan vanligvis holde mer og vil ikke blokkere synet ditt mens du sykler. De fleste stativer er laget for å installeres på hvilken som helst størrelse sykkel. Den nøyaktige metoden for installasjon kan variere avhengig av hvilken stil med rack, er det to grunnleggende stiler

trenger Du:
Sykkelstativ
. . Sykkel.
Skrutrekker.


en.
Sørg for å vite hvilken type sykkel du har rack og hvordan det kobles til sykkelen. De fleste sykkelstativ har lavere støtter som kobles til sykkelens bakhjul nærheten av tannhjul, og de også koble til rammen under setet. Andre er utformet for å få kontakt under setet bare; gå videre til trinn 4 dersom dette er tilfelle
2
Koble rack på bakhjulene dersom det har den nedre støtter. . . Sykkelen ramme vanligvis har gjengeinnsatser nær bakre tannhjul, og rack vil ha liknende innsatser. Skru rack til rammen bruker disse hullene og rack er inkludert skruer. Hvis din sykkel ikke har disse hullene, balanse endene av stativet støtter på nøtter feste tannhjul til rammen.
Tre.
Fest stativet til rammen direkte bak sete og sete stang. Demonter bolten som strammer setet stangen kanalen og utvide de to stengene i forkant av stativet slik at deres hull på linje med hullene for låsebolten. Sett inn bolten slik at den går gjennom hullene for kanalen, og stenger og stramme bolten, du må re-justere setet. .
4
Bruk setet stangen å montere et rack som ikke har lavere støtter, denne typen vil ha en kanal for setet stangen i forkant. Løft setet og stang ut av kanalen ved å løsne låsebolten og skyv stangen i stativet sin kanal. Plasser stangen tilbake i kanalen og skru til bolten.
Fem.
Juster plasseringen av enten rack etter behov. For en rack med lavere støtte, trekk den bakover til foten av stativet er parallelt med bakken. For et rack uten støtter, skyve rack opp eller ned langs setet stangen til den er på høyden du trenger.

Tips og advarsler


 • Du trenger tau, netting eller stropper for å feste noe til stativet mens riding.


 • relaterte artikler


  sette praksis tips
  hvordan å krympe en fotball jersey
  golf swing tips for å holde hodet bak ballen
  hvordan å sette kaste strenger på en lacrosse pinne
  hvordan å undervise en pjokk å spille baseball
  hva er reglene for basketball spillet hesten?
  hvordan spille bakgården fotball
  ringorm behandlinger for brytere
  basketball skyting instruksjoner
  hva er clincher sykkel felger?