hvordan å reparere en golfkølle

hvordan å reparere en golfkølle

De fleste golfklubb reparasjon består av å erstatte akselen for en bestemt klubb hodet. Dersom leder av klubben selv er brutt, så er det sannsynligvis ikke verdt å fikse. Håndtakene er også utskiftbare, noe som ikke er så komplisert av en prosess som å rette en klubbs aksel, som krever litt instruksjon, tid og omsorg

Du trenger:.
Ny klubb akselen
. Varmepistol.
Vise.
Hosel renere eller fil.
Maskeringstape.
Aceton.
Heavy sandpapir.
Epoxy.
Ferrul (en liten plast bit).
Rubber grep.


en.
Fjern den gamle akselen fra klubben hodet. Dette må gjøres ved å varme opp den opprinnelige epoxy med en varmepistol, og fjerne de to delene når epoxy smelter. Bruk hansker for å beskytte hendene og sørg for at du ikke brenner den gamle akselen hvis du planlegger å lagre det.
To.
Rengjør hosel (den øverste delen av køllehodet) av epoxy og alt annet som kan ha blitt fast i området. Aceton vil hjelpe med dette. Pass på at dette er ren og tørr før du fortsetter.
Tre.
Trim tuppen av skaftet ved å følge produsentens anbefaling eller ved å skjære den til den lengden som passer for deg. Når kuttet, bruke tung sandpapir å barbere ned og jevne ut spissen av en stål aksel. For en grafitt akselen, fjern all maling fra spissen med en skarp kniv eller barberblad.
Fire.
Monter akselen ved å bruke epoxy på innsiden av hosel, og pass på at pelsen hele overflaten. Da gjelder epoxy til tuppen av skaftet, og skyv den inne i hosel. Noen klubber trenger en ferule, som er en plast brikke mellom skaftet og hosel, gjelder epoxy til det, og vri den på en del av skaftet. Pek leder for klubben mot gulvet når epoksyen har begynt å tørke, for å sikre at hodet er koblet til akselen.
Fem.
Når epoksyen har tørket, kuttet skaftet til riktig lengde (tørking tar vanligvis omtrent 12 timer). Installer grep og ta noen svinger for å sikre at alt føles riktig.

Tips og advarsler


 • Hvis du kutter en grafitt skaft sørge for at det spiller ingen t splintres da disse sjaktene kan være skjør. Pass på at du fester den eller pakk den delen der du sager for å sikre at det forblir sammen.


 • relaterte artikler


  hvordan å holde brystvortene fra blødning mens du kjører en maraton
  svømmer leksjon ideer for en fem år gammel
  tennis sikkerhetsregler
  hvordan å kaste en baseball for fielders
  hvordan å kjøpe sykkel hjul
  tips om bruk av en boksesekk
  golf club montering tips
  hvordan du kan designe dine egne rugby trøye
  hvordan å kaste en 2-søm fastball
  college fotball trening plan