historie løpebane

historie løpebane

Historien til løpebane dateres tilbake til antikkens olympiske tider. Men spilte evolusjon en stor del i historien til å kjøre. Mennesker utviklet seg fra apelignende forfedre, slik at de kunne kjøre fort og effektivt jakt etter mat, og også løpe fra rovdyr. Running konkurransedyktig utviklet seg naturlig

Du trenger:.
Stykke papir MobiltelefoniPen.
Alt utstyret er oppført i følgende trinn!.

Historie

De første olympiske kjører løp slik at vi kan 776 f. Kr. . Den 600-fot lange stadion løp, holdt i Athen, ble vunnet av en kokk fra byen Elis.

USA Track and Field Historie

friidrett i USA datoene til 1860-årene. Den Intercollegiate Association of Amateur Athletics of America, den første nasjonale atletiske gruppen, vert sin første kollegiale løpene i 1873.

Modern Sport

Track ble betraktet som en rent amatør sport, og løpere kunne ikke akseptere kontanter premier eller penger for sin opplæring. Legend Jim Thorpe ble fratatt sin OL kjører medaljer i 1912 da det ble kjent at han hadde spilt semi-profesjonell baseball.

Ekspansjon

Running utvidet på 1920-tallet, og den første NCAA nasjonale mesterskap fant sted i 1921. Kvinners friidrett ble en del av OL i 1928.

Marathon

Den maraton var ikke en gammel olympisk arrangement. Det ble en del av spillene i 1896. I dag, er maraton en 26-kilometer, 385-verftet hendelsen. Det er nøyaktig avstand fra Windsor Castle og White City Stadium, der den olympiske arrangementet ble holdt i London i 1908.


relaterte artikler


sykkelverksted tutorial
jordan basketball sko historie
over toppen golf swing tips
typer håndstående
hva er en praksis tropp i fotball?
hvordan du skal gå racewalking
krav for å få en college fotball stipend
hvordan man kan kjøpe basseng spill
historie tennis klær
arrow Fletching tips