fotball partier for barn

fotball partier for barn

Enten du feirer en bursdag, slutten av en ungdom fotball sesongen eller Super Bowl, en fotball-tema fest for barn er full av muligheter for lek. Instant dekorasjoner er tilgjengelig på fest butikker, og det er nok av alternativer for mat du kan raskt sette sammen

Invitasjoner

Plukk opp stasjonær dekorert med verftet linjer eller gjøre det selv ved hjelp av utklipp, og bruke en flyer format for å gjøre det enkelt. Skriv i alle parti informasjon, inkludert dag, dato, tid, tema og aktiviteter involvert, og sende inn invitasjoner eller har barnet hånd levere dem til sine venner. Inkluder et telefonnummer slik at foreldrene har en måte å kontakte deg. Inviter foreldrene med for å hjelpe til med aktiviteter eller å nyte spillet i en voksen visningsområdet.

Dekorasjoner

Fotball dekorasjoner på party-forsyne butikker varierer fra hengende fotballer, fotball-tema tabellen elementer, fotball utsparinger og fotball døren dekorasjoner. Bruk faktiske fotball utstyr, som hjelmer og fotballer, på mat bordet.

For en spesiell dekorasjon, finne en liv-size åpning av en favoritt fotballspiller. Du kan noen ganger finne disse online eller på fest-forsyning butikker. Grab ditt digitale kamera og ta bilder av ungene med utskjæringen og skrive dem ut som gaver før gjestene forlater.

Aktiviteter

I tillegg til å organisere et spill av tag fotball i hagen, har fotball-relaterte konkurranser for ungene. Sett opp et dekk i den ene enden av hagen din og se hvem som kan få fotball gjennom dekket eller som kan kaste fotball lengst. Lag en hinderløype for barna å løpe gjennom, herunder dekk eller rokkeringer. For en regnfull eller kald dag, komme opp med en enkel fotball spørrespill eller organisere en fantasy fotballag for ungene å følge gjennom hele sesongen. Plukk opp en fotball tabber DVD eller sette på en college spill (lørdag) eller NFL spill (søndag) for ungene å se.

Mat

Sub smørbrød, popcorn og chips er tradisjonelle fest mat, men du kan gjøre festen spesielle med noen fotball-inspirerte elementer. Gjør marshmallow sprø behandler med litt sjokolade og forme dem til fotballer for moro finger mat. Bestill en rektangulær ark kake med en fotballbane på toppen. Frost cupcakes i hjemmet ditt team farger eller sette matt vimpler på toppen. For en kald-vær parti, gjør chili eller bestille pizza.


relaterte artikler


hvordan bygge billig basketballbaner
hvordan å dra nytte av Medicus sjåføren
riktige måten å snøre hockey skøyter
spyd kaste teknikker
sette praksis tips
Hvor kan jeg designe min egen basketball jersey?
hvordan scuba tanker fungerer
læring freestyle svømming
sykkelen klær informasjon
hva er kravene for dykking sertifisering?