NFL replay referee regler

NFL replay referee regler

I National Football League, blir instant replay brukes av spillet tjenestemenn for å sikre at de gjorde riktige beslutninger. Instant replay gjennomgang kan skje på anmodning fra en lagets trener etter en nær eller omstridte ringe. Det er flere regler for hva som kan gjennomgås, når vurderinger kan skje og hva som kan bli veltet

Coaches 'Utfordringer

NFL hodet trenere bære røde flagg i deres lommer som de kaster ut på banen for å signalisere til en dommer at de ønsker en dommers samtale gjennomgått. Dette kalles en trenerens utfordring. Veiledere kan bare utfordre to skuespill per kamp. For å være kvalifisert for en utfordring, må laget ha minst en timeout igjen i halvparten. Coach utfordringer kan bare skje innen de første 28 minuttene av hver 30-minutters halvparten. Hvis en coach utfordrer en samtale, men gjennomgangen ikke resulterer i samtalen blir opphevet, da hans team er ladet med en timeout.

Grunn av timeout straff og begrenset antall utfordringer tillatt, de fleste trenerne redde sine utfordringer for kritisk og uunnværlig samtaler. Hvis en avgjørelse er veltet og treneren dermed "vinner" den utfordringen, er hans team ikke belastet en timeout.

Final Two Minutes Review

Med mindre enn to minutter igjen å spille i en halv, forespørsler om replay gjennomgang av en dommers samtale kan bare komme fra replay assistent, som sitter i pressen boksen under kampen og fører tilsyn med og overvåker nettverket sendingen. Hvis det er en samtale som replayen assistenten mener bør gjennomgås, vil han ta kontakt med dommeren ved hjelp av en vibrerende personsøker og at dommeren vil vurdere spille i replay messe.

Non-Reviewable Spilles

Ikke alle spill kan gjennomgås. Selv om en feil samtalen ble gjort, en quarterback rote som utvinnes av forsvaret, og styrte en ufullstendig pass er ikke-reviewable. Også ikke-reviewable er når en spiller blir styrt ned eller utenfor banen, bortsett fra i slutten sone.

Official Review

Reviewable spiller inkluderer scoring spiller, pass komplettering, utvinning av en løs ball, berøring av en frem forbi en ikke kvalifisert spiller, grensen samtaler, quarterback fumbles, ulovlig passerer og frem lateraler, frem fremskritt, fotball plassering saker, og om det var en ulovlig antall spillere på banen på den tiden av snap.

Tjenestemenn har en 60 sekunder til å vise video og finne ut om samtalen gjort på feltet var korrekt. Det må ha ugjendrivelig bevis til å velte en samtale. Dersom reveiw bestemmer at det er for vanskelig å si hva riktig samtalen ville bli, den opprinnelige samtalen står.

Når uvanlige og forvirrende hendelser oppstår under en lek, kan tjenestemenn sette sammen og diskutere hvilke muligheter og om nødvendig minne hverandre om uvanlig regler.


relaterte artikler


hvordan du kan forlenge levetiden på fotball ditt cleats
hva er raquetball?
acc turnering regler
hvordan stoppe på rulleskøyter
historie av menneskelig veksthormon
hvordan sette opp en turnering
regler barnas baseball
hvordan du får mest mulig ut av din softball swing
typer scuba tanker
hvordan trene moderne golf swing muskler