når du skal hydro test Scuba tanker

når du skal hydro test Scuba tanker

Scuba tanker og alle trykksatt sylindere må kontrolleres regelmessig for å sikre at sylinderen kan trygt brukes, og ikke eksplodere eller lekke. Fordi scuba tanker hold luft for å puste under vann, riktig vedlikehold inkluderer en årlig intern kontroll og trykksatt prøving hvert femte år. Hydrostatisk testing (også kjent som hydro testing) innebærer trykktesting tanken sylinderen for svakheter i den strukturelle integriteten. Alle inspeksjoner skal være gjeldende før tanker kan fylles trygt

Betydning

Trykksatt scuba sylindere må gjennomgå en årlig visuell inspeksjon og vanlige hydrostatisk testing. Det amerikanske Department of Transportation (DOT) har lisensiert fasiliteter og spesifikke regler for hydrostatisk testing av høytrykks-sylindere.

Time Frame

Scuba tanker må nøye kontrolleres visuelt (VTI) for å sikre innsiden av sylinderen er fri for korrosjon og interne partikler. Hydrostatisk testing er nødvendig hvert femte år for å sikre at tanken er strukturelt lyd når de er fylt med trykkluft.

Process

For hydrostatisk testing, er tanken fylt med vann, forseglet og utsatt for større press enn tankens PSI rating. Vann brukes til å oppdage eventuelle lekkasjer eller svakheter i tanken, og sylinderen motstandsdyktighet å gå tilbake til opprinnelig størrelse måles.

Identification

Tanker er merket med hydrostatisk informasjon, som ligger etter serienummer tank og før den nominelle trykket.

Fordeler

Scuba tanker som er aktuelle i visualisering og hydrostatisk testing indikerer er tankene trygt å fylle og å bruke under vann. Tanken kammeret vil gi ren luft og sylinderen har ikke noen svakheter.

Hensyn

Scuba tanker er generelt nyttige for 100. 000 luften fylles med riktig vedlikehold. Ståltanker er mer holdbare enn aluminium tanker fordi materialet er mer robust for å tåle trykket.


relaterte artikler


rappellering tips
hvordan å bygge en baseball tilbakeløpssperre
hvordan å lage en full golf swing
NCAA Football stipend forskrifter
punching bag teknikker
forskrift om basketball utstyr
intervju etikette tips
instruksjoner for en sykkel rampe
historien om cricket flaggermus
nfl skade regler