definisjoner av basketball backboards

definisjoner av basketball backboards

En bakplate holder felgen (mål) der basketball er skutt og hvis ballen bommer sitt mål, spillere gå for en rebound når den spretter av brettet. Det finnes ulike typer backboards, avhengig av nivået på spillet. Enten for rekreasjon eller profesjonell bruk, er det nyttig å kjenne de ulike stilene tilgjengelige

Typer

Den type bakplate nødvendig avhenger bruken. Enten for rekreasjons-spiller, lys praksis eller alvorlige spill, er det ulike stiler. Mest brukte er akryl og herdet glass backboards.

Akryl Backboards

Akryl backboards kommer i flere forskjellige størrelser av tykkelse og er laget av plast materiale. De mest vanlige er tre åttendedeler av en tomme tykk. Men, halv-tommers-tykke backboards gi et bedre sprett, som resulterer i en bedre total kvalitet av lek.

Herdet glass Backboards

Herdet glass typisk veier rundt fire til seks ganger mer enn akryl backboards. Å være tyngre gir mye mer motstand, noe som er ønskelig for en bakplate. Det er den overlegne materialet brukes til å lage backboards.

Herdet vs akryl

Herdet glass er typisk favoriserte over akryl på grunn av mange faktorer som er mer motstandsdyktig mot riper, lettstelt og klarte og den generelle gode lek og sprette gitt fra glasset.

Professional bruke

For å spille i NBA, NCAA og andre faglige arenaer rundt om i verden, blir herdet glass brukes. NBA og NCAA bruke en halv-tommers-tykke bakplate.


relaterte artikler


hvordan du avslutter et idrettslag
hvordan du bruker elektronisk rovdyr samtaler
hvor du finner rabatterte balltre
hvordan du kontakter Hurley klesbutikk
hvordan å etablere et handicap i golf
gjøre det selv båt lagring
Callaway ft 3 mot 5 m
aluminium bat fakta
topp 10 fotball sikkerhetsregler
Hvordan velge golf grep størrelse