hvordan størrelse hockey hansker

hvordan størrelse hockey hansker

Hockey hansker er laget for å beskytte hånden og håndleddet fra pucker og køller. Det er viktig at hansken møte opp med albuen puten slik at ingen hud er igjen utsatt. Dette vil minske sjansen for skader.
Mange av de nyere hockey hanskene er foret med en wicking materiale til å holde duken tørr og mindre sannsynlighet for å avle bakterier. Hansker er laget av lette, tett skum som beskytter hendene mot slag, men også gir mulighet for ferdighet i å ta tak i pinnen og håndtering pucken

Du trenger:.
Målebånd.
Elbow Pads.
Size Chart.


en.
Sett på albuen pads, noe som gjør at de er forsvarlig festet. Mål fra enden av albuen puten nærmest hånden til spissen av din lengste finger. Denne målingen er størrelsen på hansken du bør kjøpe.
To.
Finn en hanske størrelse diagram. Hansker varierer i størrelse avhengig av merke eller design. Many hansker tilby muligheten til å kjøpe den hansken i enten centimeter eller inches. Når du vet nøyaktig måling av hansken du trenger, kan du bruke størrelsen diagrammet til å konvertere til små, mellomstore, eller store avhengig av merke av hansken.
tre.
Prøv på hanskene du liker best. Pekefingeren skal treffe enden av hansken når du bøyer pekefingeren, som om å lage en knyttneve. Hansken er for lite hvis slutten av hansken treff fingertuppen når fingeren er rett.

Tips og advarsler


 • Prøv flere merker og stiler før du velger en hanske. Noen krever liten eller ingen innbrudd, mens andre er litt stivere i håndflaten.
 • Ikke kjøp hansker du kan vokse inn. Det vil hemme spillet ditt hvis du prøver å spille i hansker som er for store for hendene.


 • relaterte artikler


  forskjellen mellom prov1 & prov1x golfballer
  regler for spillet hestesko
  opplæring øvelser og regler for australsk fotball
  clincher vs tubular dekk
  hva er badetøy laget av?
  hvordan spille innendørs fotball: trening for å spille, del 3
  hvordan måle softball bat størrelse
  hvordan å hoppe høyere i en uke
  hvordan du beregner baseball hastighet
  hvordan å lage en skyting hvile