hvordan du skal sparke en fotball

hvordan du skal sparke en fotball

Sparker en fotball høres ganske enkelt, men det er en bestemt måte du skal sparke ballen for å sikre en mer nøyaktig kick. Når du har den grunnleggende teknikken ned, vil du kunne utvide sparke ferdigheter til å inkludere mer forseggjort teknikker

Du trenger:. .
Fotball

Kicking en fotball


en.
Plasser fotball på bakken omtrent fire meter foran deg.
to.
Finn innenfor område for din sparker fot, strekker seg fra stortåen til hælen din. Dette vil være det området til fots vil du bruke til å sparke retningsbestemt spark, som du kan bruke til å presse ballen til en lagkamerat.
Tre.
Start stepping mot fotball. Hvis du bruker din høyre fot til å sparke, vil det bli brukt til å lage det siste trinnet før ballen. Hvis du bruker din venstre fot til å sparke, hvis det skal brukes til å gjøre det siste trinnet før ballen. I en konsekvent bevegelse, steg rundt to meter fra ballen, og deretter steg med motsatt fot litt foran og på siden av ballen.
fire.
Når du går med det motsatte foten forbi fotball, drar du sparker foten bak. La vekt på å overføre og svinge beinet gjennom ballen så foten får kontakt. Bruke innsiden av sparke foten vil hjelpe deg å sikte ballen som du i utgangspunktet skyver det over hele feltet.
Fem.
Plasser fotball på bakken foran deg igjen, denne gang seks meter unna for å øve sparke lenger spark.
6.
Approach ballen med lengre, kraftigere trinn. Kontakt bunnen av ballen med tærne og på baksiden av ballen med skolissene. Swing gjennom med sparke ben med så mye makt som du kan. Merk hvor langt ballen reiser. Øv treffer ballen til lengder i trinn på tyve meter. Du vil snart kunne måle hvor mye strøm du trenger å anstrenge for hvert spark.
7.
Gjenta trinn 5, denne gangen plassere ballen foran mål med en netto. Bestem hvilken del av nettet du vil sparke ballen inn. Til loft ballen inn i en av de øverste hjørnene, må du komme under ballen med tærne. Å sparke til høyre hjørne, plassere foten under venstre side av ballen. Å sparke til venstre hjørne, plassere foten under høyre side av ballen. Hvis du du vil sparke ballen til en av de nederste hjørnene, sparke den øvre halvdel av ballen for å holde den lav. Hit venstre side av ballen for å tvinge den til høyre. Hit høyre side av ballen for å tvinge den til venstre.

Tips og advarsler


 • Øv så mye som mulig. Jo mer du øver, sparker lettere blir.


 • relaterte artikler


  Slik rate ski hjelmer
  hvordan du lagrer triathlon våtdrakt
  Triathalon trening for nybegynnere
  hvordan å forbedre nhl
  hvordan du tilpasser jordan cleats
  hvordan du får utstyr for å spille inline hockey
  hvordan å knipe en lacrosse hodet
  NFL ingen hit med hjelm regler
  historien om baseball hansker
  aluminium bat fakta