hvordan å få en signert baseball gradert

hvordan å få en signert baseball gradert

Hvis du er ute etter å gjøre en liten eller kanskje en stor formue med signerte baseball, sørg for at den er sensurert av ekspertene. Å ha en signert baseball, eller noen annen type sport memorabilia, gradert gjør elementet lettere å selge ved å gi kjøperen stykke tankene. Det er mange forfalskninger ute i verden av memorabilia samle, så sørg for at verdifulle eiendelen skiller seg ut ved å ha det godkjent

Du trenger:.
Authentic signert baseball


en.
Godkjenn ditt baseball av en lisensiert Professional Sports autentifikatoren (PSA). Ptil er industristandarden for idrett memorabilia godkjenning. Mange idretter memorabilia butikker og private samlere er lisensiert av PSA for å fastslå den generelle kvaliteten på en vare og om dens autografen er ekte. Å finne en liste av lisensierte PSA forhandlere, besøk PSA online på psacard. com og klikk på "autoriserte forhandlere. " Ikke alle forhandlere klasse baseballs, derimot, så sørg for å ringe og spørre, hvis deres tjenester ikke er spesifisert på nettet.
To.
Besøk psadna. com og klikk på "Signert Baseball Grading" å finne ut mer informasjon om hvordan PSA karakterer din baseball. Etter at baseball er gradert, vil du også motta et sertifikat av autentisitet. Merk at det er et gebyr for gradering.
Tre.
Delta på et sports minner konvensjon. Mange lisensiert godkjennere delta i slike konvensjoner og vil godkjenne elementer på stedet. Ofte, idrettsutøvere vil autograf poster til konvensjoner for fans. Det signert elementet kan vanligvis umiddelbart gradert og godkjent.

Tips og advarsler


 • Hold signert memorabilia beskyttet i noen type av casing.
 • Ta med noen bilder du kan ha på den person elementet for å hjelpe bevise sin autentisitet.
 • betaler aldri for karaktersetting tjenester som tilbys av noen som ikke er en lisensiert PSA forhandler.


 • relaterte artikler


  hvordan å sette på en fotball halsen roll
  hvordan du kan lage din egen skyting skjorter for basketball
  måter å bryte i et baseball mitt
  historien om adidas
  regler og forskrifter i hestesko
  streetball tips
  grunnleggende av rulleskøyter
  den beste måten å øve treffe baseballs i hagen din
  virkningene av å bruke pulsklokke
  hvordan finne nye jakt eiendom