hvordan å beregne et handicap for 9 hull

hvordan å beregne et handicap for 9 hull

Et økende antall golfere velger å spille bare ni hull per kurs heller enn en full 18. Mens det er mange fordeler til denne spillestilen, er en av ulempene at det noen ganger gjør det litt vanskeligere for golfere å beregne sitt handicap. Men det trenger ikke å være et problem. Hvis du ønsker å bruke mer tid på banen, og mindre tid knusende tall, vil denne artikkelen fortelle deg hvordan du beregner hvor ni hulls handicap på mindre enn 5 minutter

Du trenger:.
Fullført scorekort fra fem forskjellige kurs av ni-hulls play.
.

Beregn ditt handicap index


en.
Samle scorekort fra minst fem forskjellige kurs på ni-hulls play.

2.
Bestem kurset rating for hullene som du spilte. Kurset rating er et mål på kursets vanskelighetsgrad og vil variere avhengig av hvor du spiller. Dette kan vanligvis finnes på kursets måltavlen. Det vanligvis er to forskjellige kurs karakterer, en for 18-hulls play og en for ni-hulls play. Vær sikker på at du velger kurset rating for de ni-hulls play.
tre.
Bestem kurset skråningen. Kurset skråningen er et annet mål på kursets vanskelighetsgrad, og også bør finnes på måltavlen. Det bør være bare ett kurs skråningen per kurs, som fortsatt er den samme for både ni-og 18-hulls play.
Fire.
Gå til handicap kalkulatoren funnet i ressursene delen av denne artikkelen.
fem.
Velg ni-hulls score på toppen av nettsiden siden som vises.
6.
Skriv inn informasjonen fra Steps 1 til 5 i denne artikkelen i de aktuelle feltene i nettet. Når informasjonen er lagt inn, cllick beregne. Ditt handicap indeksen, skal automatisk vises.

Beregn kurs handicap


en.
Tilbake til handicap kalkulatoren hjemmeside og finn delen kurset handicap kalkulator. Dette bør være plassert nederst på siden.
To.
Angi riktig informasjon inn i teksten feltene på kalkulatoren siden. Du trenger ditt handicap index nummeret (beregnet i forrige avsnitt), og kurset skråningen.
tre.
Klikk beregne. Ditt kurs handicap skal vises automatisk.

Tips og advarsler


 • Resultatene av denne metoden bør kun betraktes som et handicap estimat. Offisiell handicap må administreres av United States Golf Association (USGA).


 • relaterte artikler


  Hestesport ryggsmerter informasjon
  hvordan å kaste en fire-søm fastball
  cheerleading cheers: trinn-for-trinn
  hva du skal se etter i en fast-pitch softball balltre
  hva er pickleball?
  måter å gå ned i vekt for å kjempe i videregående skole
  fordeler av rebounder
  fakta om en kajakk
  Slik treffer slå ned skutt i golf
  hvordan gjøre fotballbane markører