hva er makt regler for softball?

hva er makt regler for softball?

En styrke er en grunnleggende type ut en spiller kan bruke til å pensjonere en løper på base. Ifølge internasjonale softball nettstedet, er en styrke ut laget når en løper mister sin rett til bag som de hadde okkupert. Handlingen av en kraft ut er demonstrert ved en fielder tråkke på hvilken base som gjelder for situasjonen

Batter

En kraft ut regel alltid vil gjelde for en batter kjører til første base. Etter å fange ballen (om det var kastet eller stilte), hvis fielder trinnene på første base før løperen berører bunnen, er den løperen erklært ut. Hvis løperen og ballen nå base på samme tid, er den løperen trygt.

On Base

Styrken ut regelen også gjelder for en løper på base. Hvis en batter treffer ballen, og det er en løper på første base å gå til andre base, vil den tvinge seg regelen gjelder for både løpere, og gir de første styrken ut er gjort på andre base.

Runners

Styrken ut gjelder når en eller flere løpere er allerede på basen så lenge en av de foregående baser er ikke okkupert. For eksempel, hvis baser er lagt, gjelder en styrke ut regelen på alle baser, inklusive hjem. Men, hvis det er en løper på tredje med ingen andre på basen, har som løper på tredje bli merket ut. Dette gjelder også andre løpere på basen uten annen løper foran dem.

Flyballs

En kraft ut regelen kan også gjelde dersom en batter treffer en Flyball som er fanget opp av et fielder og en løper på base bestemmer seg for å forlate basen før ballen er fanget. Hvis Fielder kaster ballen til fielder på basen tidligere okkupert av løperen, det fielder kan berøre foten og tvinge løperen ut.

Running Hjem

En kraft ut for tredje ut hindrer også en kjøre fra scoring hvis en løper på tredje kjører hjem. Dette skjer selv om syklisten kommer hjem før en kraft ut er laget.


relaterte artikler


hvordan du lagrer triathlon våtdrakt
hvordan å tie baseball cleats
freestyle hjerneslag korreksjon øvelser
golf putting problemer
hva er pickleball?
hvordan du oppretter en vinnende fantasy fotball
coed softball regler
hvordan å reparere en vinsj under seilas
hvordan du kan lage din egen fotball uniform
hva er en typisk måltid plan for en dag med surfing?