hvordan måle hockey keeper pads

hvordan måle hockey keeper pads

Den keeper's pads utgjør en av de mest personlige utstyret i ishockey. Pads kan være skreddersydd for å reflektere lagets farger. Det finnes en rekke merker, stiler og farger på markedet, så det er viktig å avgjøre hvilken type du trenger før du kjøper.
Hockey spillere må ha riktig tilpasset utstyr. Kravene til goaltending utstyr endret i 2008, noe som gjør keeper pads inntil 11 inches bred og 2,5 inches tykke. Størrelsen på fangeren, og blokker ble også redusert, noe som gjør det tøffere for keeper å stoppe skudd og øke scoring sjansene.

Du trenger:
målebånd
. Papir og blyant.


en.
Mål beinet fra vristen av foten til midten av kneskålen med et målebånd. Du bør stå i en oppreist holdning keeper slik at knærne er litt bøyd. Bruk blyant og papir til å notere dette nummeret.
To.
Finn ut hvor høyt du vil at låret økningen av puten. De fleste målvakter som en overlapping mellom puten og bukser. En god tommelfingerregel er å ha en overlapp på 7 til 8 inches. Ta på bukser og lage et merke av hvor nederst på buksebenet treffer din på låret.
tre.
Mål fra midten av kneskålen til midtpunktet av låret for å bestemme høyden på låret økningen av puten. Dette trenger ikke å bli målt nøyaktig til midtpunktet av låret, som låret økningen er mer av en målvakt preferanse-noen kanskje foretrekker kortere låret stiger. Bestem hvor høyt du vil at låret stige i forhold til tidligere merke du gjort når du bruker bukser.
Fire.
Legg sammen tallene fra Trinn 1 og Trinn 3 sammen. Dette er størrelsen beinet puten du må kjøpe. Hvis du er mellom to tall, bør du gå for større antall fordi det vil gi deg mer beskyttelse i et spill.
Fem.
Prøv på benet puten. Kneet skal sitte tett i kneet koppen når puten er knyttet til skate. Når benet er festet på riktig måte, bør puten svingen rett på kneet og ankelen for optimal ytelse.

Tips og advarsler


 • Kjøp keeper ben pads med plast klipp for yngre målvakter, som de er lettere å feste til beinet. Keeper pads med metall klipp er bedre for avanserte spillere som de er mer holdbare.
 • Ikke kjøpe en bestemt type målvakt pad på grunn av fargen. Mange bedrifter vil lage egendefinerte farger pads til dine spesifikasjoner.


 • relaterte artikler


  hvordan måle softball hansker
  hvordan du åpner en sykkel lås
  Irland vs italiensk rugby
  hvordan å selge en baseball samling
  hvordan å kaste en mini trampoline
  hvordan å designe hockey jerseys
  cheerleading cheers: trinn-for-trinn
  forklaring av cricket
  Slik gut en hjort
  hvordan å kjøpe en sykkel på et budsjett