hvordan gjøre ni mann fotball playbooks

hvordan gjøre ni mann fotball playbooks

Ni-man fotball spilles i mange lokalsamfunn i hele Minnesota, North Dakota og South Dakota som kanskje ikke har stor nok student kroppen til feltet en standard 11-manns team. Ni-man fotball spilles vanligvis på en noe mindre felt (80 meter med 40 meter) og playbook tendens til å være aggressive og vidåpne
en.
Tenkt på å sette tre mottakere inn pass mønster på de fleste offensive din snaps. Du ønsker å skape gode dueller og to av dine mottakere vil trolig bli dekket av cornerbacks og den tredje kan være dekket av en linebacker eller en gratis sikkerhet. For å kjøre vellykkede dype mønstre, starter spillet ved å kjøre krysset mønstre med to av mottakere. Dette vil vanligvis resultere i en forsvarer å bli smittet eller plukket og forlate en av mottakerne åpne. Hvis du kan gjøre dette konsekvent i første del av spillet, bør dette åpne ting opp for dypt går senere i spillet.
To.
Ha minst ett spill der din kjører ryggen kaster ballen. Nøkkelen til konsistent ni mann fotball er å lure motstanderen. Har quarterback banen ballen til running back som vil kjøre til høyre hvis han er høyrehendt og venstre hvis han er venstrehendt. Har løpende tilbake ta handlingen at han kjører en fei, og deretter kaste ham få til en åpen mottaker som er å kutte fra venstre til høyre eller downfield på et dypt mønster.
Tre.
Unngå å kjøre spiller som fokuserer på å gå mellom taklinger. I ni mann fotball, er du vanligvis ikke kommer til å ha den type interiør linemen som kan dominere med sine kjøre blokkering. I stedet for å drive blokkering spesialister, har du stopper som er mye mer effektive på rømmen. Flertallet av din kjører spiller skal være feier eller feller.
fire.
Spre ballen rundt til den sekundære mottakere. Din motstander vil raskt kjenne igjen som de mest talentfulle og dominerende mottakere er og vil bytte sin dekning for å stoppe denne spilleren. Ikke la skje. Spre ballen rundt til videregående opplæring og høyere mottakere som ikke vil få mer enn én-mot-en dekning. Jo mer du spre ballen rundt, jo lettere blir det å treffe best mottakeren når spillet er på linjen.
Fem.
Betjene lovbrudd ut av et bevegelig lomme minst 75 prosent av tiden. En bevegelig lomme vil gjøre det mye vanskeligere for forsvaret å trakassere quarterback, så sørg for at quarterback er atletisk nok til å kaste på farten eller du vil få en vanskelig tid opprettholde offensive produktivitet.


relaterte artikler


hvordan å åpne min sykkellås
utstyr som benyttes til softball
24 timers mt sykkelritt tips
youth softball regler
hvordan å opprettholde en golf handicap
hvordan å lage en sykkel raskere
high five Netball regler
hvordan groove dine slag for korte putter
hvordan å sette pigger i et fotball sko
regler for fly med en pistol i bagasjen