hvordan du velger junior golfkøller

hvordan du velger junior golfkøller

Det var en tid da den eneste måten å få et junior-size golf klubben var å kutte ned en voksen klubb. Nå et bredt utvalg av golfkøller er tilgjengelig for junior spillere. Hvis barnet ditt blir en ivrig golfer, vil det komme en tid når han trenger et sett med køller bygget for sin høyde og styrke. Det er flere spørsmål du bør vurdere før du kjøper barnet ditt eget sett med golfkøller
en.
Finn ut hva lengden golfkølle barnet trenger. Du må finne et sett med køller som passer barnets høyde, men fortsatt tillate ham plass til å vokse før han trenger et nytt sett. Den grunnleggende regelen for lengde er at barnet ikke skal behøve å kvele ned på klubben mer enn 1 ½ til 2 inches. Choking ned ca 1 tomme er riktig mengde.
To.
Vurder akselen flex. De fleste golfklubber bygget for barn nå har en fleksibel nok sjakt som du kan bøye den med hendene. Når barn har klubber som har blitt kuttet ned for dem, er akselen utrolig stiv. Når akselen er stiv, vil barnet ditt ikke får noen høyde på hans skudd.
Tre.
Vurder vekten. Hvis klubbene som du kjøper barnet ditt er for tung, vil hun trolig kjemper for å få klubben langt nok tilbake på backswing henne. Dette vil også føre til inkonsistens i sitt skudd. Pass på at klubber som du kjøper er lys nok for barnet ditt.
Fire.
Vurder grepet størrelse. Du ønsker å kjøpe barnet ditt en klubb med håndtak med en kjerne størrelse på 0,50. Den tynne grep vil bidra til å forbedre barnets swing. Dersom grepet er for tykk, vil det negativt påvirke barnets spillet.
Fem.
Avgjør om du ønsker å kjøpe et prepackaged sett med køller eller et egendefinert sett. Den prepackaged sett er bygget for en bestemt høyde og aldersgruppe. Custom sett vil bli bygget spesielt for barnet ditt. Barnets høyde vil bli målt, samt lengden fra håndleddet til gulvet. Custom klubber kan også være bygget for å gi barnet plass til å vokse med klubbene.

Tips og advarsler


 • ikke umiddelbart bestille online. Gå til en butikk der barnet kan teste golfklubber.
 • Barnet ditt vil vokse ut av klubbene som du kjøper. To år er et godt estimat for hvor lenge klubbene vil vare.


 • relaterte artikler


  barn og pool sikkerhet
  obskure baseball regler
  hvordan gjøre golf grep tacky
  hvordan du oppretter en vinnende fantasy fotball
  hvordan å male en hockey hjelm
  hva slags treverk er flaggermus laget av?
  Slik feltet bakken baseballs
  hvordan velge riktig golf grep størrelse
  menns lacrosse regler
  plenen tennis regler