hvordan størrelsen ping golfkøller

hvordan størrelsen ping golfkøller

En av de beste måtene å forbedre din golf spillet er å bruke golfklubber som er riktig størrelse for din høyde og swing. PING bruker en fem-trinns montering prosessen for å hjelpe golfere på alle nivåer å spille få custom-montert golfklubber. Den PING montering prosessen bestemmer egnet aksellengde, klubb vinkel, flex og grep til å passe dine behov

Instruksjoner


en.
Finn en PING autorisert klubb montør. Ved hjelp av et spørreskjema utviklet av PING, vil montør arbeidet med å finne dine ønsker for nye klubber, uønskede shot mønster du ønsker å ta, og din nåværende liker og ikke liker om din nåværende klubber.
to.
Bestem din høyde, hånden størrelse og håndledd-til-gulv måling. Målingene blir brukt av klubben montør for å bestemme din klubb og grep størrelse som defineres av PING Color Code figur. Fargen Figuren inkluderer passende variabler for grep størrelse og klubb lengde.
Tre.
Fullfør PING Dynamic Swing Test. The Dynamic Swing Test hjelper montøren bedre forstå din swing og klubb hodet posisjon når klubben kommer i kontakt med ballen.
Fire.
Arbeid med PING montør for å fullføre en analyse av ball reisen . Ved hjelp av en rekke klubber, vil montøren hjelper deg med å finne den rette PING Golf Clubs å hjelpe deg å oppnå optimal avstand når treffer ballen.
Fem.
Arbeid med montør for å bestemme PING Golf Club alternativer. Diskuter funksjonene og fordelene av hver klubb type. Velg og bestille PING Golf Clubs som passer din klubb spesifikasjoner og budsjett.
6.
Overvåk din klubb ytelse over tid. PING montører kan overvåke svinge jevnlig for å fastslå om klubbene fungerer som de skal eller om justeringer er nødvendig.

Tips og advarsler


 • Web-Fit delen av PING nettside gir statisk tilpasset informasjon som du kan ta med til en autorisert PING klubb montør.


 • relaterte artikler


  hvordan å lage en sykkel raskere
  Hvordan sporer pigger arbeid?
  hvordan størrelse lacrosse køller
  spill å spille i vann
  baseball scoring regler
  hvordan du får en golf handicap på nettet
  hvordan å feste kneet sparere til Shin vakter
  hvordan bli en college idrettsutøver
  tetherball forskrifter
  gym fotball treningsøkter